Lansari filme, Stiri

„Big Hero 6″/ „Cei sase supereroi” a fost vazut in avanpremiera alaturi de vedete

Adina Galupa, Calin Goia, Kinga Varga, Wilmark, Irina Margareta Nistor, Sonia Argint Ionescu, Alice Nastase Buciuta, Camelia Capitanu, Andreea Verde, Vicki Nicola, Dorin Chiotea, Vladimir Draghia, Alina Gherghe, Ana si Virgil Stanescu, 1-Q Sapro au participat la evenimentul de lansare a filmului „CEI 6 SUPEREROI”. Vedetele au facut cunostinta cu Baymax, indragitul robot in forma de bezea pufoasa, urmarind in avanpremiera filmul la vizionarea speciala care a avut loc la sala T IMAX de la Cinema City din Bucuresti.

giphy

sursa gif

Pelicula de animatie a fost recent nominalizata la categoria Cel mai bun film de animatie atat la Premiile Oscar 2015 de catre Academia Americana de Film, cat si la Globurile de Aur 2015 de catre Asociatia de Presa Straina de la Hollywood. Publicul Walt Disney Animation Studios este obisnuit cu productiile pline de umor si suflet ale studiourilor, insa de aceasta data filmul „CEI 6 SUPEREROI” – inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel – este o comedie de aventuri cu multa actiune.

Filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 23 ianuarie 2015, fiind proiectat atat in format 2D, varianta subtitrata si dublata, cat si in format 3D si IMAX 3D, varianta dublata. Filmul va fi disponibil in avanpremiera in reteaua de cinematografe si in weekendul 17-18 ianuarie 2015.

Galerie eveniment de lansare:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail