Lansari filme, Stiri

Big Eyes/ Big Eyes: Ferestrele sufletului a fost vazut in avanpremiera alaturi de vedete

Vedetele au urmarit in avanpremiera „Big Eyes”, cel mai nou film al excentricului regizor Tim Burton

Adina Galupa, Bianca Ionita, Eli Roman, Ioana Silistraru, Irina Mohora, Camelia Capitanu, Irina Cordoneanu, Marina Neagu si Daniel Nitoiu, Petre Fumuru, Valentin Butnaru, Andreea Apetre, Ramona Naca, Vladimir Draghia au participat la evenimentul de lansare a filmului „Big Eyes / Ferestrele sufletului”

Filmul spune povestea scandaloasa a uneia dintre cele mai mari fraude din istoria artei. La sfarsitul anilor ’50 – inceputul anilor ’60, pictorul Walter Keane (Christoph Waltz) a atins un succes de neimaginat, revolutionand comercializarea artei cu picturile sale enigmatice ale unor fiinte plapande cu ochi mari. Adevarul straniu si socant este descoperit pana la urma: lucrarile lui Walter nu fusesera create de fapt de el, ci de sotia sa, Margaret (Amy Adams, castigatoare a unui Glob de Aur pentru acest rol).O povestea mult prea incredibila pentru a fi fictiune, filmul „Ferestrele sufletului” se concentreaza pe momentul in care Margaret descopera artistul din ea, succesul extraordinar al picturilor ei, precum si relatia ei tumultoasa cu sotul sau, care capatase faima internationala, asumandu-si munca ei.

Filmul „Big Eyes / Ferestrele sufletului” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 20 februarie 2015. (trailer aici)

Galerie eveniment:

Vezi si...

2 Comments

  1. Luciana at  -  Răspunde

    Abia astept sa vad filmul! Imi doresc sa vad povestea de cand am aflat-o. Plus ca este cu Christoph Waltz si Amy Adams. Sa imi fi spus numai numele lor si ma duceam fara un singur cuvant in plus.

    • angela at  -  Răspunde

      o sa iti placa! actorii sunt foarte buni, desi uneori waltz pare ca exagereaza, dar este exact escrocul oportunist care ar trebui sa fie. de saptamana viitoare te asteapta la cinema 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.