Noutati din lumea filmului, Stiri

[SPECIAL] Valentine’s Day cu un blind date la film

Afis Blind DateCei care vor sa se detaseze de rutina sunt provocati sa mearga la un blind date cu un film. Cinema Elvira Popescu impreuna cu Asociatia Macondo, iti propun o seara de film cu un concept inedit in data de 18 februarie, de la ora 19:00. Un film surpriza va fi proiectat pentru tine si pentru ceilalti cinefili curiosi care vor participa. Si asta nu este tot! Daca zeii sunt de partea ta, poti castiga o seara ca in filme, din partea Ceainariei La un Ceai. Vei cunoaste o persoana noua si cine stie? Poate o sa legi o frumoasa prietenie sau o sa iti descoperi jumatatea.

Iata regulile:

1. Ia-ti doza de curaj necesara si mergi la cinema Elvira Popescu in data de 18 februarie, de la ora 19:00.
2. Filmul care urmeaza sa fie vizionat nu o sa fie divulgat. Prin urmare, curiozitatile trebuiesc tinute in frau. Organizatorii sunt secretosi tocmai pentru a pastra farmecul jocului. Iti dam doar un singur pont: pelicula este o excelenta poveste de dragoste, o poveste cu scantei, pasionala, duioasa si marcanta, in limba franceza.
3. Inainte de a incepe filmul, provocarea blind date va fi adresata spectatorilor, asa ca tine-ti degetele incrucisate daca vrei sa atragi norocul de partea ta. Doi dintre participanti care nu se cunosc vor fi trimisi impreuna la un ceai. Prin tragere la sorti, acestia vor castiga o seara aromata cu ceai Ginger Kiss si prajituri delicioase la Ceainaria La un Ceai.
4. Bucura-te de film chiar daca nu te-ai informat in prealabil despre sinopsis, care este formata distributia, cine este regizorul. E doar un blind date!

Te incumeti?

Informatii suplimentare:

• Vezi cine vine pe pagina evenimentului Blind date cu un film
• Tariful intreg pentru un bilet este 15 lei, iar studentii si posesorii cardului Culture pot achizitiona bilete la 10 lei. De asemenea, se pot rezerva bilete si prin Eventbook.
• Cinematograful Elvira Popescu se afla pe Bulevardul Dacia, nr.77, aproape de Piata Romana.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.