Lansari filme, Stiri

„Bajrangi Bhaijaan”/ „Puterea Credintei”: premiera pe marile ecrane din 23 octombrie

bajrangi-bhaijan

 

 

„Bajrangi Bhaijaan”/ „Puterea Credintei” intra in cinematografele romanesti din 23 octombrie, distribuit de BML Movie Entertainment.

Filmul ocupa, in prezent, locul al doilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari acumulate vreodata. Si este filmul cu cele mai mari incasari din 2015. In Statele Unite ale Americii, ‘Bajrangi Bhaijaan’ a acumulat incasari de peste 8 milioane de dolari, devenind filmul Bollywood cu cele mai mari incasari din toate timpurile, intr-o perioada in care nu este sarbatoare si al doilea film Bollywood cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

Filmul a avut premiera pe mai mult de 5500 de ecrane la nivel mondial. De asemenea, a fost lansat in peste 50 de teritorii (piete traditionale)

O fetita in varsta de 5 ani, din Pakistan, se pierde de mama sa la o statie de cale ferata indiana. Ratacita si infometata, ea gaseste adapost in casa lui Pavan, adept si slujitor al zeului Hanuman, hindus devotat, care face parte dintr-o impunatoare familie de luptatori. ‘Bajrangi Bhaijaan’ este povestea emotionanta a incercarii lui Pavan de a reuni copila cu parintii ei, in ciuda tuturor obstacolelor. Plasat pe fundalul plin de culoare al pietei Chandni Chowk, filmul ne poarta intr-o calatorie care porneste din inima Punjab-ului si continua prin deserturile Rajasthan-ului, peste muntii inzapeziti ai Kashmir-ului. ‘Bajrangi Bhaijaan’ / ‘Puterea Credintei’ ne povesteste cum Pavan va face chiar si imposibilul pentru a-si respecta promisiunea pe care i-a facut-o fetitei de peste granita.

‘Bajrangi Bhaijaan’ a fost declarat, de catre Box Office India, cel mai mare blockbuster din toate timpurile. Filmul a avut proiectii care au depasit 3.5 srore ($48,812,250) incasari, devenind cel mai vizionat film indian, de la “Gadar: Ek Prem Katha” din 2001 si depasind recordurile stabilite de “PK”, “3 Idiots”, “Dhoom 3” si “Kabhi Khushi Kabhi Gham”.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail