Fără categorie, Televiziune

AXN APRILIE

AXN a pregatit pentru luna aprilie mai multe premiere si titluri noi in portofoliul televiziunii:

Postul TV AXN – premiere

  • Carter – premiera, din 10 aprilie

Se difuzeaza martea de la ora 22:00. In rolurile principale Jerry O’Connell si Sydney Poitier

Jerry O’Connell este Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. Dupa o disputa cu cel mai bun prieten in fata camerelor de filmare, care il transforma intr-o tinta pentru paparazzi, Carter decide sa ia o pauza si sa revina in oraselul natal din Canada. Viata linistita, total diferita de cea de la Hollywood, si lipsa adrenalinei nu ii dau pace, astfel ca Harley se va folosi de talentul sau actoricesc si experienta show-ului sau TV pentru a deveni un detectiv adevarat.

  • S.W.A.T  – premiera, din 16 aprilie

Se difuzeaza lunea de la ora 22:00. In rolurile principale Shemar Moore, Stephanie Sigman si Jay Harrington

Daniel „Hondo” Harrelson (Shemar Moore) este un sergent S.W.A.T. insarcinat sa conduca o unitate tactica specializata, care este ultima reduta in aplicarea legii in Los Angeles. Prins intre loialitatea fata de locul in care a crescut si cea fata de camarazii sai, fostul soldat al marinei are toate calitatile pentru a fi un lider excelent si pentru a construi o punte intre cele doua lumi. Membrii echipei S.W.A.T isi risca viata zilnic, cu mult curaj, pentru a proteja comunitatea si pentru a salva vieti.

  • SEAL – premiera, din 16 aprilie

Se difuzeaza lunea de la ora 23:00. In rolurile principale David Boreanaz, Max Thierot, Neil Brown Jr., AJ Buckley, Tony Trucks si Jessica Pare

Noua drama militara urmareste viatile profesionale si personale ale membrilor celei mai de elita unitati Navy Seal – de la momentele de antrenament, planificare, pana la modul de desfasurare a unora dintre cele mai periculoase misiuni, cu miza uriasa.

Membrii echipei SEAL dau dovada de patriotism si dedicare, gestionand fiecare situatie critica fara frica, desi sunt mereu sub presiunea ca in orice clipa pot fi trimisi in misiuni clandestine, peste tot in lume, si constienti de impactul pe care acest lucru il are asupra propriilor familii.

  • Zei americani/ American Gods – premiera, din 20 aprilie

Se difuzeaza vinerea de la ora 22:50. In rolurile principale Ricky Whittle, Emily Browning, Laura Moon

Seria fantasy-drama, dublu nominalizata la Premiile Emmy in 2017, are la baza romanul omonim scris de Neil Gaiman in 2001. Cand Shadow Moon (Rocky Whittle) este eliberat din inchisoare cu cateva zile mai devreme, ca urmare a mortii sotiei sale, il intalneste pe enigmaticul Mr. Wednesday (Ian McShane). Constrans sa ii devina garda de corp, Moon realizeaza foarte curand ca noul rol vine la pachet cu mult mai multe decat se astepta.

  • Minti criminale/Criminal Minds – premiera sezonului 13, din 9 aprilie

Se difuzeaza lunea de la ora 21:00. In rolurile principale Joe Mantejna, Matthew Gray Gubler

Intreaga distributie din sezonul 12 revine, cu exceptia lui Damon Gupton (Stephen Walker). Cand Unitatea de Analiza Comportamentala este sub atac si unul dintre membri este luat ostatic de catre Peter Lewis (Bodhi Elfman), un criminal in serie evadat, Garcia il coopteaza pe Matt Simmons (Daniel Henney), fost membru al Echipei Internationale de Interventie. Pentru a evita si mai multe victime, acestia trebuie sa lucreze impreuna pentru a-l captura pe Lewis.

  • MacGyver – premiera sezonului 2, din 10 aprilie

Se difuzeaza martea de la ora 21:00. In rolurile principale Lucas Till, George Eads, Justin Hires, Sandrine Holt

In debutul sezonului 2, Angus „Mac” MacGyver si echipa sa pornesc in cautarea unui ofiter SEAL, despre care se presupune ca este tinut captiv in Orientul Mijlociu, avand la dispozitie doar un telefon mobil si o minge de fotbal american.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail