Televiziune

Almost Paradise: Aproape in paradis, un nou serial pe Diva

Din 24 mai la DIVA, serile de luni aduc o premieră în România, câte două episoade din serialul Aproape în paradis

Christian Kane (The Librarians, Leverage) are rolul principal în serialul Aproape în paradis și interpretează personajul unui fost agent în lupta antidrog, Alex Walker. Forțat să se pensioneze din cauza unei afecțiuni care îi pune viața în pericol, unul dintre cei mai bun agenți DEA, decide să se retragă în Cebu,  o insula liniștită din Filipine. Problemele încep când descoperă că acel loc liniștit pe care el l-a vizitat în urmă cu 15 ani, nu mai este așa cum și-l amintea, ci a devenit o destinație de lux, cu hoteluri, yachturi și o energie vibrantă.

El devine proprietar și manager al unui magazin de suveniruri din cadrul unui hotel de lux și încearcă să se adapteze la viața de pe insulă. Dar luxosul hotel atrage pe lângă elita bogată și puternică și infractori celebri din întreaga lume și, în ciuda tuturor eforturilor de a duce o viață retrasă și liniștită, Alex este atras într-o lume periculoasă, plină de situații stresante și acțiune. Iar marea lui problemă, și norocul nostru, este că îi și place!

Alex face în scurt timp echipă cu Detectivul Kai Mendoza (Samantha Richelle), cel mai tânăr polițist din Cebu și cel mai tânăr detectiv. O femeie foarte frumoasă, Kai luptă mereu cu stereotipurile și trebuie să își demonstreze mereu abilitățile. Chiar dacă întâlnirea celor doi nu decurge bine, în timp relația lor se îmbunătățește și învață să lucreze împreună.

Este primul serial american filmat în întregime în Filipine. Prezintă nu numai locații, dar și aspecte culturale inedite din această regiune exotică.

Richard Kind (din “Escroci de treabă”, “Bibliotecarii”, „Gotham”) este invitat special al serialului și, împreună cu ceilalți membri ai distribuției, ajută ca fiecare episod să fie imprevizibil și palpitant.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail