Geek Stuff

Ai acces liber la East European Comic Con!

poster_comicon_mareDe ziua ta intri gratuit la ComicCon

East European Comic Con a pregătit o surpriză fanilor născuți în perioada 9-11 mai. Aceștia vor beneficia de acces general gratuit la eveniment și își pot sărbători astfel ziua în universul fascinant și plin de culoare al serialelor, filmelor, super-eroilor, benzilor desenate, jocuri video și nu numai.

Astfel, la aniversarea lor pot stăpâni pentru câteva minute cele 7 Regate din Westeros fotografiindu-se pe originalul Tron de Fier din Game of Thrones adus de HBO România. De asemenea pot participa la întâlniri cu oamenii simpatici și creativi din echipele Creative Monkeys, Sector 7, Doza de Has, pot cunoaște cosplayeri faimoși ca Yaya Han sau mari creatori de benzi desenate precum Ian Churchill și pot lua parte la numeroase alte activități interesante.

Pentru a beneficia de cadoul oferit de East European Comic Con, sărbătoriții trebuie să se înregistreze în prealabil pe www.comic-con.ro. Menționăm că accesul gratuit este disponibil primelor 350 de persoane înscrise.

Cei care vor dori să îi întâlnească pe Jason Momoa (Game of Thrones, Stargate: Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Dr. Who) și Natalia Tena (Game of Thrones, Harry Potter) și să aibă parte de o experiență de neuitat, trebuie doar să achite prețul biletelor de Panel, Photo Op, respectiv Autografe.

LGxIu

East European Comic Con se desfășoară în perioada 9-11 mai la Romexpo și Hotel Pullman și este cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego. Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail