Geek Stuff

Actori si artisti invitati la EECC 2018: motive sa vii la East European Comic Con

Sunt prezenta la East European Comic Con inca de cand a debutat in 2013, in urma cu 5 ani, cand nici participantii, nici organizatorii nu stiau prea bine la ce sa se astepte.

Iata-ne acum, prezenti la un eveniment care aduna sute de mii de persoane, multe venite din strainatate. Sunt unite de pasiunea pentru arta geek, comics-uri, filme si seriale, pasiunea de cosplay sau jocuri si conectati de aceeasi placere de a discuta si dezbtate diverse.

Pentru spectacolul din anul acesta – 18-20 mai la Romexpo, EECC a stabilit un record de invitati, fie artisti, youtuberi celebri, cosplayeri sau actori din diverse seriale populare.

Pe langa zona de found court sponsorizata si sustinuta de Kaufland, sunt sigura ca unul dintre motivele pentru care merita sa ajungi anul asta la eveniment sunt invitatii. Chiar daca Giancarlo Esposito sau Chase Coleman nu mai ajung, s-au gasit inlocuitori veritabili, demn de luat la intrebari. Plus ca rareori ai o scuza sa dai in mintea copiilor si sa te simti atat de implinit ca esti un nerd.

Asadar, se impune o recapitulare a artistilor, asa cum au fost anuntati pe pagina oficiala East European Comic Con pentru editia din 2018 (lista cu cosplayeri aici.)

ARTSTI East European Comic Con – lista completa aici.

ACTORI East European Comic Con – lista actualizata aici

 

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.