Stiri, Televiziune

‘Fear the Walking Dead’ – reinnoit cu sezonul 3

AMC GLOBAL VA DIFUZA IN PREMIERA SEZONUL TREI DIN „FEAR THE WALKING DEAD” SIMULTAN CU DEBUTUL DE PE AMC SUA IN 2017

La cateva zile dupa premiera senzationala a celui de-al doilea sezon al „Fear the Walking Dead”, AMC Global a anuntat ca cel de-al treilea sezon va avea debutul in anul 2017, simultan cu premiera de pe AMC SUA. Serialul original al Studiourilor AMC plasat in zorii apocalipsei zombie, a fost reinnoit cu 16 episoade pentru sezonul trei. Al doilea sezon a debutat pe AMC Global in peste 125 de tari simultan cu premiera din 10 aprilie de pe AMC SUA, respectiv 11 aprilie in fusul orar al Europei Centrale.

1364044632474

“Fear the Walking Dead’ este un program pilot pentru AMC Global”, a declarat Harold Gronenthal, Vicepresedinte executiv al departamentului de Programe si Operatiuni, AMC/Sundance Channel Global. „Pe masura ce continuam sa construim brandul AMC si sa ne crestem audienta la nivel global, dorim sa continuam sa le oferim fanilor lumea stranie si captivanta adusa la viata de creatorii serialului, Dave Erickson si Robert Kirkman, impreuna cu echipa lor talentata si creativa „.

tumblr_nrqnnujDdg1uxt93vo1_1280

Un serial-pereche, complet original, al „The Walking Dead”, show-ul nr.1 in ultimii 4 ani in televiziunea din SUA printre adultii cu varste intre 18 si 49 de ani, „Fear The Walking Dead” ii are ca producatori executivi pe Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert si showrunner, David Erickson si este produs de Studiourile AMC. In serial joaca Kim Dickens in rolul lui Madison, Cliff Curtis in rolul lui Travis, Frank Dillane in rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey in rolul Aliciei, Ruben Blades in rolul lui Daniel, Mercedes Mason in rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie in rolul lui Chris si Colman Domingo in roul lui Strand.

Vizionare trailer sezonul 2:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail