Stiri, Televiziune

Serviciul HBO GO va putea fi testat la nivel national

HBO GO, serviciul de video online lansat de HBO, este acum disponibil la nivel national si poate fi utilizat de catre abonatii marilor operatori din Romania, RCS&RDS, Telekom, UPC, Vodafone, dar si ai altor operatori de televiziune si internet.

HBO GO ofera acces nelimitat la peste 2000 de ore de continut: seriale apreciate, inclusiv productii originale HBO, filme de top, documentare si programe speciale. Continutul HBO GO este actualizat zilnic, noi titluri sunt adaugate permanent in colectie si raman disponibile cel putin patru saptamani.

HBO GO layout (1)

Scopul campaniei propuse de Digital Star si lansate luna aceasta de HBO este ca abonatii actuali si potentiali sa cunoasca serviciul HBO GO si sa fie interesati sa il foloseasca. Timp de doua luni, beneficiile serviciului HBO GO vor fi comunicate in outdoor, online si cinema.

“HBO GO ofera pasionatilor de film mii de ore de productii apreciate de cea mai buna calitate si in cei mai buni parametrii tehnici. Serviciul poate fi achizitionat si utilizat cu usurinta de catre abonatii nostri. Campania pe care am inceput-o isi propune sa vorbeasca despre beneficiile utilizarii HBO GO, intr-o maniera cat mai simpla si eficienta, punand accentul pe continut si mobilitate.”, a declarat Irina Catanchin, PR & Marketing Manager HBO Romania.

HBO GO layout (3)

“HBO a inteles felul in care o parte a publicului vrea sa consume continutul si a lansat HBO GO, disponibil oriunde si oricand. Mesajele campaniei outdoor si online sunt contextualizate in functie de locurile in care poti accesa continutul HBO GO: parcuri, plaje, statiile de autobuz sau atunci cand astepti descarcarea unui fisier de pe wetransfer.com.”

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail