Stiri, Televiziune

Zac Efron, Pierce Brosnan si Colin Farrell vin la FilmBox

Zac Efron, Colin Farrell si Pierce Brosnan:

3 comedii perfecte pentru o luna de vacanta

Ce au in comun Zac Efron, Colin Farrell si Pierce Brosnan, trei vedete de la Hollywood din trei generatii diferite? Se intalnesc la FilmBox Premium, in comediile perfecte pentru o luna de vacanta.

collage_photocat

  • Cu Zac Efron ne vedem in „Acel moment penibil” – productie a anului 2014, filmul urmareste povestea a trei burlaci care, dupa ce isi promisesera unul altuia ca nu se vor mai implica serios in nicio relatie, incep, rand pe rand, sa se indragosteasca. Zac Efron, care in film are secvente …fara perdea, a declarat ca nu a avut nicio inhibitie: „Daca ajuta la autenticitate si daca este abosolut necesar, atunci nu refuz nicio provocare”.

Comedia „Acel moment penibil” se vede pe 22 iulie, la 22:15

  • In a doua pelicula recomandata de FilmBox Romania, „Matadorul”, Pierce Brosnan joaca rolul unui asasin platit care are probleme in a-si indeplini misiunea. Ca sa isi salveze viata, el trebuie sa se bazeze pe un comis-voiajor care are propriile crize existentiale. Comedia s-a filmat rapid, in numai 40 de zile, in Mexic, din cauza temerilor ca, in acea zona nesigura din lume, viata actorilor ar putea fi in pericol.

Productia, care si-a adaugat la incasari si cei 22.000 dolari cu care a fost scos la licitatie sombrero-ul purtat de Pierce, va fi difuzata pe FilmBox Premium, vineri, 29 iulie, de la 22:35.

  • Iar Collin Farrell si Christopher Walken incheie luna la FilmBox in comedia neagra „Sapte psihopati si un caine”, productie 2012 laudata de critici si cotata cu un rating de 82% pe celebrul site Rotten Tomatoes. Scrisa si regizata de laureatul Oscar Martin McDonagh, recomandarea de la FilmBox Premium spune o poveste cu gangsteri, hoti de caini si scriitori in pana de inspiratie. Sarmantul Collin Farrell a declarat ca „provocarea cea mai mare a fost sa redau exact umorul personajului pe care Martin McDonagh l-a creat”, iar Christopher Walken a spus ca s-a vazut inca de la inceput interpretand rolul lui Hans.

Pelicula incepe pe 31 iulie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.