Concurs

„Vampire Academy”- „Academia Vampirilor”: concurs de creativitate si fidelizare

Pe 14 februarie RoImage lanseaza in cinematografe „Vampire Academy”, prima ecranizare dupa seria de romane care a innebunit milioane de adolescenti din toata lumea!

Alaturi de prietenii tai poti urmari filmul la cinematograf chiar la prima proiectie.

Urmareste concursurile organizate de distribuitorisi poti avea sansa sa fii unul dintre castigatori. Voi face actualizari si nu uita sa profiti de sanse, sa iti pui imaginatia la lucru si sa demonstrezi cat poti mai bine ca esti un fan adevarat!

VA Movie Cast 190513

 > O serie-fenomen de romane prinde acum viață pe marile ecrane!

Ai visat să vezi ACADEMIA VAMPIRILOR la cinema? Acum poți să-i creezi posterul! Postează-ți creația pe pagina de Facebook Ro Image și ai șansa de a-ți vedea afișul expus în cel mai mare cinematograf din Bucuresti
și de a vedea filmul împreună cu 4 prieteni înaintea tuturor! Câștigătorii vor fi selectați pe 2 februarie în funcție de numărul de like-uri de pe pagina Ro Image. Un concurent poate posta un singur poster.

UPDATE: Castigatorii sunt: Rose Idk, Teo AnNa, Lavinia Comandaru, Lorena Mitoi si Ella Elena.

> Dovedește că ești fanul numărul 1 al filmului!

Postează pe pagina de Facebook Ro Image materialul pe care îl consideri cel mai interesant, și poți câștiga accesul la premiera filmului ACADEMIA VAMPIRILOR în Bucureșt, împreună cu 4 prieteni aleși de tinei! Caută materiale inedite, fotografii, video, trivia și orice rarități poți găsi pentru a strânge cele mai multe like-uri și a dovedi tuturor că ești fanul numărul 1!

Succes va doresc!

Vampire-Academy-Blood-Sisters-540x303

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail