Noutati din lumea filmului, Stiri

„Ultimul Zburator”- lansare trailer in zgomot de motoare

poster-eveniment-1 (1)O coloană de 110 de motociclişti a anunţat lansarea trailerului filmului „Ultimul Zburător”

    Un eveniment încununat de succes. Echipa de film reunită într-o atmosferă caldă şi disponibilă pentru discuţii deschise despre tot ceea ce a însemnat participarea la realizarea unui prim film românesc de inspiraţie mioritică, un film care reinterpreteaza un mit.

O coloană de 110 de motociclişti a traversat Bucureştiul pentru a anunţa lansarea trailerului oficial al filmului „Ultimul Zburător”, în regia lui Ovidiu Georgescu, partea I a primei trilogii Fantasy realizată în România.

Un alai zgomotos de motociclisti a urmat traseul urmat, Bd. Kiseleff – Pţa. Charles de Gaulle – Pţa. Victoriei – Sos. Stefan cel Mare – Sos. Mihai Bravu – Garden Pub Terasa Berarilor, parcurs în condiţii optime; zburătorii moderni au atras privirile curioase ale trecătorilor. Cluburile Chopper Academy, Slow Riders şi Free Riders au fost cele care au răspuns afirmativ manifestului.

La eveniment au participat peste 400 de persoane, dintre care reprezentanţi ai mass-media, bloggeri, colaboratorii şi echipa, dar şi pasionaţii de film românesc.

Petrecerea a început cu proiecţia celui mai recent videoclip al trupei Holograf, “Roua dimineţii”, care  conţine imagini din film. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Culturală Promissum şi a fost susţinut de Premier Palace Group, NEI Guard, Dacris, Visual Strong Impression, Forpeople, Nonsintetic şi InterComFilm, iar MC-ul Marius Bălăşoiu a fost cel care a întreţinut atmosfera pe tot parcursul serii.

 A urmat apoi lansarea trailerului oficial în prezenţa echipei şi a actorilor din film: Gabriel Duţu, Iulia Verdeş, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi şi George Ivaşcu. Filmul va intra in cinematografe din 14 februarie 2014.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SwOjFveN3Ks&w=420&h=315

Pe lângă anvergura manifestării, fiind prima oară când un trailer de film românesc se lansează cu o asemenea desfăşurare de forţe, evenimentul de lansare al trailerului “Ultimul Zburător” a mai înregistrat o premieră notabilă: primul streaming live din mişcare făcut vreodată în România (http://ultimulzburator.live2web.ro/). Acest lucru a fost făcut posibil datorită efortului depus de Rodax Management şi Stage Expert cu sprijinul Viva Telecom şi Vodafone, streamingul fix fiind realizat de Hostway.

Iulia Verdes - Gabriel Dutu

Despre “Ultimul Zburător”(www.ultimul-zburator.ro / facebook.com/ultimulzburator)  „Ultimul Zburător” este un film independent, realizat în totalitate din finanţare privată, produs de Asociaţia Culturală “Promissum” şi distribuit în România de InterComFilm Distribution. Acest eveniment cinematografic marchează un moment important, fiind prima parte a trilogiei „Promissum„, prima trilogie Fantasy realizată vreodată în România. Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire ce transcede timpul şi spaţiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului. Echipa şi actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă!

ultimul-zburator-001

Felicitări pentru organizare, implicare, atmosfera primitoare şi pentru confirmarea că există interes şi pentru un alt gen de film românesc. Sunt curioasă să văd concret ce şi-a propus pelicula să ofere şi am încredere în echipă că a reuşit să facă ceva diferit. 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.