Stiri, Televiziune

TNT – un an in Romania, un logo nou in campania de rebranding

TNT introduce de maine un nou logo si o noua identitate vizuala, marcand un an de existenta a brandului in Romania. Noul design reflecta evolutia televiziunii catre o varianta mai moderna care aduce filme celebre, dar si noi seriale dramatice si de comedie.

Toamna aceasta, TNT difuzeaza o noua selectie de filme celebre si apreciate de la Hollywood, productii premiate, dar si doua seriale in premiera, “Un comportament adecvat” si “Signos: In zodia razbunarii”.

14595769_10154582599749911_2753666619032076423_nO noua campanie va prezenta diversitatea continutului TNT, o combinatie care nu va lasa nicio emotie nerascolita.

Pasiune, frica, furie, bucurie – telespectatorii le vor experimenta pe toate.

  • Octombrie vine cu filme aclamate, ca: “Matrix”, “Diamantul sangeriu”, “Seven”, “Gladiatorul”, “Blade”, “Evadatul”, si filme indragite, cum ar fi “Eliberati-l pe Willy”, “Ora de varf”, “Familia Addams”, “Wild Wild West” si “Micul Tate”.

Pentru fanii serialelor dramatice, TNT aduce: “Ultima nava”, “Crima cu premeditare”, “Podgoria: In ceata tacerii”, “Jane si Maura: Detectivi in Boston”, in timp ce fanii serialelor de comedie pot urmari: “The Detour”, “Wrecked” si “That 70’s show”.

  • Pentru luna noiembrie, TNT a programat premiera serialului “Un comportament adecvat”, la doar cateva zile dupa lansarea in Statele Unite. Serialul este o drama captivanta in care Michelle Dockery (“Downton Abbey”), joaca rolul unei artiste hoate, care intra intr-o relatie toxica cu un criminal. Tot in noiembrie, va avea loc si premiera “Signos: In zodia razbunarii”, un thriller argentinian care spune povestea unui medic de rand, dintr-un oras linistit, care are un plan de razbunare ucigas.

“Un comportament adecvat” si “Signos: In zodia razbunarii” (foto jos) sunt cele mai recente productii care vin sa imbogateasca grila TNT cu drame originale si comedii.

spa-signos-1021x580

Deja un brand international si una dintre retelele de cablu de top din Statele Unite, TNT a fost introdus pe piata romaneasca pe 6 octombrie 2015, ca o continuare a TCM. “Suntem foarte incantati de programele TNT. Telespectatorii au fost captivati de serialele originale ca „Ultima nava” si „Podgoria: In ceata tacerii”, iar pentru acest an, pregatim noi seriale, un exemplu fiind productia „Un comportament adecvat”. In noua campanie, ne-am propus sa aducem la suprafata ceea ce este unic in grila noastra – o combinatie intre noi seriale seducatoare si o gama larga de emotii cinematografice”, a spus Matthias Heinze, vicepresedinte comercial Turner in Europa Centrala si de Est si manager general in Europa de Est.

TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.