Stiri, Televiziune

‘The Shannara Chronicles’ incepe din 25 martie la AXN

Astazi, de la 21:05, AXN difuzeaza, in premiera, primele doua episoade ale super productiei Cronicile Shannara/ Shannara Chronicles.

Serialul este plin de aventura plin de magie si suspans, plasat intr-o lume fantastica, a elfilor si a gnomilor.

Faimosii actori John Rhys-Davies (Lord of the Rings) si Manu Bennett (Spartacus, Arrow) se alatura unor tinere vedete in devenire: Austin Butler (The Carrie Diaries), Poppy Drayton (When Calls The Heart) si Ivana Baquero (Pan’s Labyrinth) intr-un serial creat si produs de Alfred Gough & Miles Millar (Smallville) si Jon Favreau (Iron Man).

shannara-chronicles

Serialul aduce pe TV intriga celor 26 de titluri Shannara ale indragitului autor SF Terry Brooks, ilustrand frumusetea peisajelor descrise in romane cu realitatea decorului spectaculos din Noua Zeelanda, Auckland.

Sinopsis episodul 1:

Mii de ani dupa caderea omenirii, asa cum o cunoastem noi,cele Patru Taramuri se afla in mare pericol. Soarta lumii sta pe umerii unui trio ciudat: o printesa elf, care viseaza la o viata in afara zidurilor palatului, un frumos, salbatic si viclean Rover uman si un semi-elf, semi-om, care nu stie nimic despre marele destin care ii curge prin vene.

Sinopsis episodul 2:

Dupa ce a avut o viziune apocaliptica sfarsitului lumii, Amberle paraseste palatul in cautarea unor raspunsuri. Dar cand Wil si Allanon isi dau seama ca exista o singura cheie pentru salvarea celor Patru Taramuri, pleaca in cautarea printesei, inainte ca demonii Dagda Mor sa ajunga la ea.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail