Lansari filme, Stiri

Batman v Superman: Dawn of Justice: premiera pe marile ecrane din 25 martie si in versiunea dublata

afis_BvSRegizorul Zack Snyder („Man of Steel: Eroul”) ii aduce din 25 martie in „Batman vs Superman: Zorii Dreptatii” pe cei mai cunoscuti supereroi, interpretati de Ben Affleck ca Batman/ Bruce Wayne si Henry Cavill ca Superman/ Clark Kent.

Filmul va putea fi vizionat si in versiunea dublata in limba romana, unde in rolurile principale vor putea fi auziti actorii: Marius Savescu, in interpretarea lui Superman, cel care ii imprumuta vocea lui Batman fiind George Petcu.

Temandu-se ca actiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinte de necontrolat, legiuitorul orasului Gotham decide sa ia masuri si ii declara razboi noului zeu al orasului Metropolis. In acest timp, omenirea incearca sa stabileasca cel fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protectie neconditionata. Cu Batman si Superman in lupta unul impotriva celuilalt, raufacatorii au suficienta libertate sa puna la cale un plan care va ameninta siguranta intregii planete.

Pe langa Henry Cavill si Ben Affleck, din distributia filmului mai fac parte: Amy Adams („Teapa in stil american”) ca Lois Lane, Jesse Eisenberg („Reteaua de socializare”) in rolul lui Lex Luthor, Diane Lane („Infidela”) ca Martha Kent si Laurence Fishburne in rolul lui Perry White. Castigatorul premiului Oscar Jeremy Irons il interpreteaza pe Alfred, iar distributia este completata de Holly Hunter ca senatoarea Finch si Gal Gadot in rolul surprinzatoarei Wonder Woman.

Printre actorii care au participat la versiunea dublata a filmului ,,Batman Vs Superman” se numara si: Alina Petrica in rolul Lois Lane, Iulia Gavril ca Martha Kent, Ernest Fazekas ca Alexander Luthor, Gruia Sandu in rolul lui Alfred Pennyworth si Claudiu Istodor ca Perry White. Legendara Wonder Woman este dublata de Ioana Ernea.
Scenariul filmului este scris de Chris Terrio si David S. Goyer, inspirat din benzile desenate DC Comics, incluzandu-i pe Batman, creat de Bob Kane si Bill Finger, dar si Superman, creat de Jerry Siegel si Joe Shuster. Filmul este produs de Charles Roven si Deborah Snyder, iar Wesley Coller, Geoff Johns si David S. Goyer semneaza in calitate de producatori executivi.

batman-v-superman-dawn-of-justice

Echipa de creatie cu care a colaborat Zack Snyder este alcatuita din: directorul de imagine Larry Fong („300: Eroii de la Termopile”), scenograful Patrick Tatopoulos („300: Ascensiuniea unui imperiu”), editorul David Brenner, designerul de costume Michael Wilkinson si realizatorul efectelor speciale John „DJ” DesJardin. Coloana sonora este asigurata de compozitorul premiat cu Oscar, Hans Zimmer („Regele Leu”, „Man of Steel: Eroul”) si de Junkie XL („Mad Max: Drumul Furiei”).

Warner Bros. Pictures prezinta o productie Atlas Entertainment/ Cruel si Unusual, un film regizat de Zack Snyder, „Batman vs Superman: Zorii Dreptatii”, din 25 martie la cinema, disponibil in 3D, Dolby Atmos, 4DX si IMAX 3D, precum si in limba romana.

Vizionare trailer:.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.