Stiri, Televiziune

„The Librarians”/ „Bibliotecarii”: maraton la Diva Universal

A DOUA ZI DE PASTI ADUCE LA DIVA UN  MARATON AL SERIALULUI BIBLIOTECARII:

PRIMUL SEZON  POATE FI URMARIT LUNI, 13 APRILIE, DE LA ORA 9:00

A doua zi de Pasti aduce un cadou fanilor serialului „Bibliotecarii” („The Librarians”), difuzat in premiera si in exclusivitate la DIVA: un maraton al primului sezon, difuzat luni, 13 aprilie, numai la DIVA. Incepand cu ora 9:00, telespectatori care nu au urmarit acest palpitant serial de aventuri oculte, sau aceia care doresc sa retraiasca senzatiile tari, au ocazia sa vada toate cele zece episoade ale primului sezon intr-un maraton. De la 9:00, din ora in ora, DIVA va difuza cate un episod din Bibliotecarii, sezonul 1.

timthumb

Serialul „Bibliotecarii”are in centru o organizatie antica ascunsa sub Biblioteca Publica Metropolitana din New York, care protejeaza lumea de realitatea magica si secreta care ne incojoara. Acest grup interesant de personaje rezolva mistere imposibile, lupta cu amenintarile supranaturale si recupereaza artefacte puternice din intreaga lume. Printre obiectele pastrate in Biblioteca se afla Chivotul Legamantului, Lancea Sfanta, Potirul Sfant si Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna si proteja aceste artefacte si, mai important, se poate asigura ca nu cad in maini gresite.
In Bibliotecarii joaca Noah Wyle (Falling Skies, Spitalul de urgenta), Rebecca Romijn (X-Men), Christian Kane (Escroci de treaba), Lindy Booth (Dimineata mortii) si John Kim (Pacific) si John Larroquette – laureat al Premiului Emmy (Night Court, Deception).

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.