Televiziune

„The Ballers” si „The Brick” incep la Hbo Romania

Doua noi seriale originale HBO, in premiera luni, 22 iunie, la HBO si pe HBO GO

Jucatorii / Ballers si In pragul dezastrului / The Brink, doua noi productii originale HBO vor avea premiera luni, 22 iunie, la HBO, concomitent cu premiera din SUA. 

  • Jucatorii / Ballers este creat de Steve Levinson si marcheaza debutul la HBO al lui Dwayne Johnson – unul dintre cei mai populari actori de filme de actiune de la Hollywood – in primul sau rol constant de la televizor.

Jucatorii / Ballers, noua comedie de la HBO, exploreaza lumea unui grup de fotbalisti seniori si o generatie mai tanara de jucatori din orasul Miami, Florida. Desi dau dovada de profesionalism cand vine vorba de fotbal, fiecare are probleme personale in afara terenului de joc. In fruntea echipei se afla Spencer (Dwayne Johnson), vedeta lumii fotbalului, care acum este pensionat si incearca sa-si gaseasca echilibrul lucrand ca manager pentru jucatorii actuali. In anturajul lui Spencer il intalnim pe Ricky (John David Washington), un jucator talentat, care cauta sa echilibreze pasiunea pentru antichitati cu cea pentru fotbal; Charles (Omar Miller), un atacant blazat care s-a pensionat, iar acum se chinuie sa se adapteze la viata de civil; si Vernon (Donovan Carter), un jucator pe val.Intr-o industrie in care durata carierei este incredibil de scurta, Spencer si echipa lui trebuie sa descopere unde se termina jocul si unde incepe viata, incercand in acelasi timp sa-si pastreze cumpatul si sa se sprijine unul pe altul.

In fiecare luni, de la ora 05:00 si in reluare de la ora 21:00, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului Jucatorii / Ballers. Serialul va putea fi urmarit si pe HBO GO.

Vizionare trailer:

  •  In pragul dezastrului / The Brink se concentreaza pe o criza geopolitica si efectele sale asupra a trei barbati diferiti si disperati: Walter Larson (Tim Robbins), secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii; Alex Talbot (Jack Black), un umil functionar din Serviciul Secret; si Zeke Tilson (Pablo Schreiber), un pilot de vanatoare. Aceste trei suflete compromise trebuie sa iasa din haosul din jurul lor pentru a salva planeta de la al treilea razboi mondial.

Serialul incepe cu o situatie de criza din Pakistan, unde are loc o lovitura de stat atunci cand un general preia controlul tarii si a arsenalului sau nuclear, lasand soarta lumii pe umerii acestor trei presupusi eroi americani. De la strazile turbulente ale Orientului Mijlociu, la situatia de la Casa Alba sau zona aeriana din Marea Rosie, serialul ne poarta intr-o cursa incendiara prin mai multe zone de pe glob si ne arata modul in care slabiciunile, ego-ul si rivalitatile liderilor politici ne pot conduce in pragul izbucnirii unui razboi mondial.

In fiecare luni, de la ora 05:30 si in reluare de la ora 21:30, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului In pragul dezastrului / The Brink. Serialul va putea fi urmarit si pe HBO GO.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail