Lansari filme, Stiri

Taken 3/ Taken: Teroare in L.A.: premiera pe mare ecrane din Romania pe 9 ianuarie

taken-3-634240l-imagine,,Am fost incantat sa revin intr-un al treilea film. Am avut unele rezerve la inceput pentru ca nu stiam ce am mai fi putut face. Nu mai putea fi rapita din nou fiica lui Bryan Mills. S-ar fi pus problema ca e un tata nepotrivit. Dar scenaristii si Luc Besson au venit cu o poveste interesanta. Desi, are ceva foarte definitiv.”

Din 9 ianuarie, Liam Neeson reia pentru a treia si ultima data rolul fostului agent CIA Bryan Mills, in „Taken 3: Teroare in L.A.”, continuarea celebrei serii de actiune care va fi distribuita in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment.

Dupa ce si-a salvat fiica si a deconspirat o retea de traficanti de carne vie din Paris, iar apoi a eradicat o banda de teroristi in Istanbul pentru a-si recupera sotia, de aceasta data Bryan Mills (Liam Neeson) este pus in postura de a-si demonstra nevinovatia in ultima parte a francizei, „Taken 3: Teroare in L.A”.

Ca si in cazul filmului Taken 2 si de aceasta data regizor este Olivier Megaton, pentru care Taken 3: Teroare in L.A. nu a reprezentat o misiune deloc usoara, conform propriilor sale spuse: ,,A echilibra elementele emotionale si pe cele psihologice si momentele de actiune este ciudat, e o sarcina dificila, mai ales pentru o franciza cum este aceasta. Toata lumea vrea din ce in ce mai multa actiune. Taken 2 a fost ca un fel de montagne-russe. Urci si te asezi pe locul tau si habar nu ai unde vei ajunge. Am incercat sa facem acelasi lucru si in acest film. Este o calatorie nebuneasca, de la inceput pana la final. Trebuie sa umpli fiecare minut de film cu surpriza, si curiozitate, si actiune.”, a concluzionat Olivier Megaton despre provocarile noului film de actiune „Taken 3: Teroare in L.A”. Urmarit atat de politie cat si de criminali periculosi, Mills va trebui sa-si razbune familia si sa puna capat terorii odata pentru totdeauna.

Vizionare galerie:

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail