Stiri, Televiziune

„Submarinul” – o miniserie de razboi are premiera la Epic Drama

Postul TV dedicat filmelor de epoca, Epic Drama, va difuza miniseria de razboi „Submarinul”

SUBMARINUL, mult-asteptatul serial-eveniment, o productie cu un budget de 32.8 de millioane de dolari, va avea premiera in exclusivitate la EPIC DRAMA pe 26 noiembrie, de la ora 22.00. Serialul, o coproductie Bavaria Fiction, Sky Deutschland si Sonar Entertainment, va fi difuzat in fiecare luni, cu cate doua episode consecutiv (de la orele 22.00 si 23.00).

O poveste despre alegeri si supravietuire, Submarinul este un serial de epoca cu opt episoade, filmat la Munchen, La Rochelle, Praga si in Malta si analizeaza greutatile vietii in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si realitatea brutala a traiului intr-un conflict armat fara sens. Apreciat pentru amploarea internationala si dialogul in mai multe limbi, serialul are o distributie de exceptie, ce ii include pe:

  • Vicky Krieps (Phantom Thread)
  • Lizzy Caplan (Masters of Sex)
  • Tom Wlaschiha (Urzeala Tronurilor)
  • Vincent Kartheiser (Mad Men)
  • James D’Arcy (Marvel’s Agent Carter)
  • Thierry Fremont (Juste un regard)
  • Rick Okon (Tatort)

Noul serial continua povestea celui din anii 1980, la un alt nivel, cu o noua nava si un nou echipaj, care are de indeplinit o noua misiune. Totul prin prisma a doua povesti ce se desfasoara in paralel, pe mare si pe uscat.

„Submarinul” – despre ce este vorba in miniseria de epoca cu razboi

In toamna anului 1942, in Franta aflata sub ocupatie, submarinul U-612 este gata de primul sau voiaj, pregatindu-se sa participe la ostilitatile din ce in ce mai accentuate din razboi, alaturi de tanarul sau echipaj si de noul comandant, Klaus Hoffmann. Cei 40 de tineri aflati la prima misiune se lupta cu claustrofobia si conditiile grele ale vietii pe submarin.

Personalitatile lor sunt impinse la limita, in timp ce tensiunile cresc, iar loialitatea incepe sa se piarda. In acelasi timp, in La Rochelle, lumea lui Simone Strasser isi pierde controlul, atunci cand aceasta se lasa angrenata intr-o legatura amoroasa periculoasa si interzisa, sfasiata intre loialitatea pentru Germania si Rezistenta franceza, iar ea incepe sa puna totul sub semnul indoielii. Se poate ca tot ce a crezut a fi adevarat sa fie doar o minciuna?

Submarinul” va avea premiera in exclusivitate la Epic Drama pe 26 noiembrie, de la orele 22.00 si 23.00.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail