Noutati din lumea filmului, Stiri

Sony Pictures Television Networks anunta lansarea unei aplicatii pentru Android si Ios

Noua aplicatie invita utilizatorii sa creeze si sa impartaseasca propriile imagini pentru a sustine campania globala de protejare a mediului

Sony Pictures Television Networks lanseaza astazi o aplicatie pentru mobil, gratuita, ce ajuta utilizatorii sa captureze si sa posteze imagini ale unei lumi mai bune. Aplicatia sustine Imagineaza-ti asta/ Picture This, campania globala a companiei ce promoveaza eforturile de protejare a mediului.

Noua aplicatie Picture This a fost dezvoltata de catre REDspace, cunoscuti pentru design-ul interactiv si serviciile de dezvoltare premiate si este disponibila pentru smartphone-uri si tablete iOS si Android.
Surprinzand o gradina urbana, o persoana ce recicleaza obiecte nedorite sau albia curata a unui rau, utilizatorii sunt incurajati sa posteze imagini care arata frumusetea peisajelor urbane si rurale, ilustrand cum ar putea arata o lume mai buna, dar si eforturile – mai mici sau mai mari – pe care trebuie sa le depunem pentru a ajunge acolo.
“Prin puterea povestilor spuse de imagini, invitam pe toata lumea sa captureze si sa arate si celorlalti imagini cu o lume mai buna, o comunitate mai sustenabila si un mediu mai curat.” a declarat Andy Kaplan, presedinte al retelelor globale Sony Pictures Television.

SPT_PT_Phone

“Sa ne folosim de cunostintele noastre pentru a crea nu doar experiente interactive revolutionare, dar si schimbari pozitive la nivelul planetei? Ei bine, nu se poate mai provocator de atat pentru noi.” a spus Mike Johnston, presedinte si CEO REDspace. “In special cand este vorba de a colabora cu o entitate incredibila precum Sony Pictures Television, a carei pasiune constanta de a inspira pe ceilalti sa lucreze impreuna si sa lase in urma un impact global este molipsitoare.”

Campania Imagineaza-ti asta/ Picture This a fost lansata pe 28 septembrie 2015 in 30 de limbi, intr-un efort major de a supune atentiei problemele de mediu la nivelul celor 178 de tari din toata lumea in care compania are afaceri. Patruzeci si cinci de retele participa, utilizand resursele proprii – de la campanii on-air la social media si evenimente ale comunitatii— pentru a aduce in prim plan problemele care afecteaza regiunile respective. Aflati mai multe vizitand: www.sptpicturethis.com.

SPT_PT_AppIcon

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail