Stiri, Televiziune

Sezonul 8 al „Storage Wars/ Razboiul depozitelor” incepe la History

In luna septembrie, HISTORY, canalul factual numarul 1 din Romania, aduce telespectatorilor sezonul 8 din mult aclamatul serial „Razboiul Depozitelor”.

Sezonul debuteaza marti, de la 21:00, incepand cu 8 septembrie.

In acest sezon Ivy schimba cu succes strategia de a paria, Brandi se confrunta cu cel mai mare cosmar al ei si il obliga pe Jarrod sa foloseasca un buget limitat. Cuplul foloseste diferite strategii pentru a-si atinge obiectivele, ba chiar folosesc un expert pentru a putea gasi cel mai valoros depozit. Toata lumea cauta sa prinda pestele cel mare iar licitatiile scot ce este mai bun si mai rau din oameni.
„Razboiul Depozitelor” este un reality show in cadrul caruia cumparatori profesionisti se intrec pentru bani multi si facuti repede. In aceasta adevarata vanatoare de comori ofertantii cauta prin proprietati nerevendicate si nu se tem sa faca zgomot de a crea drame pentru a-si atinge obiectivele. Liciteaza de la tineri de 20 de ani dornici de aventura pana la echipe sot-sotie care vor sa faca bani multi si repede
Fiecare episod ii poarta pe ofertanti catre depozite ale caror proprietari au intarziat platile sau care au fost abandonate sau uitate. Odata ajunsi acestia asteapta nerabdatori sa descopere potentiala mina de aur. Este un moment tensionat pentru ca ofertantii au oportunitatea de a afla care este concurenta.

maxresdefault

Proprietarul spatiului unde se afla containerul ii taie lacatul si ridica usa pentru prima oara, permitandu-le ofertantilor sa arunce o privire inauntru, doar cu ajutorul unei lanterne. Aceasta privire este singura lor oportunitate de a evalua daca depozitul contine zdrente sau comori, apoi ofertantii trebuie sa hotarasca daca depozitul merita… si cati bani merita.
Dupa ce licitatia s-a incheiat, ii urmarim pe castigatori pentru a vedea ce au cumparat. Vor gasi oare o avere in depozit sau au cumparat ceva bun de aruncat?

Mai multe informatii despre serial sunt disponibile pe pagina oficiala de Facebook HISTORY.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail