Lansari filme, Stiri

„Mune”: premiera pe marile ecrane din 11 septembrie 2015

afis_Mune,,Mune: Gardianul Lunii” – din 11 septembrie in cinematografe

Cu o distributie formata din nume sonore precum: Dragos Bucur, Delia Matache si Vladimir Draghia animatia „Mune: Gardianul Lunii” are premiera pe marile ecrane din tara din 11 septembrie, fiind distribuita de Freeman Entertainment.

Un discipol sarguincios al lui Yule, Leeyoon are o inima de gheata si se aliaza cu Necross, dupa ce Mune este ales drept Gardian al Lunii in locul sau. Cauta cu ardoare razbunarea, dar cand Luna dispare, acesta se panicheaza si devine tot un pachet de nervi. Disciplina si rigoarea sunt motourile lui. Intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor.

In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Insa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane. Intreaga planeta se scufunda in intuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone si cu Glim, o faptura agila, dar plapanda din ceara. Aventura incredibila care ii asteapta ii va transforma in cei mai buni prieteni.

Vizionare trailer:

  •  Vladimir Draghia a acceptat o noua provocare in cariera sa de actor, urmand sa debuteze pe marile ecrane din 11 septembrie in interpretarea lui Leeyoon, personajul principal negativ din mult-asteptata animatie ,,Mune: Gardianul Lunii”.

,,Este prima data cand pun voce pentu un film de animatie. A fost o provocare. Chiar voiam sa vad daca pot. Abia astept sa aflu daca mi-a iesit bine si asta pentru ca inca nu am vazut filmul. Personajul pe care l-am dublat este un prefacut, un inselator, un inchipuit! Am avut de ras, de plans, de cantat. Am si dansat, chiar daca nu trebuia.”, a marturisit Vladimir Draghia despre aceasta prima intalnire cu dublajul in cadrul filmului ,,Mune: Gardianul Lunii”.

Vladimir Draghia Leyoon Mune Freeman Ent

  • Delia Matache va putea fi admirata si pe marile ecrane, din 11 septembrie, cand ii va imprumuta vocea lui Glim, o gingasa fetita de ceara si totodata personajul principal feminin din spectaculoasa animatie ,,Mune: Gardianul Lunii”.

„Imi place foarte mult sa dau viata personajelor din desenele animate, iar Mune este o poveste tare draguta despre increderea in sine, despre cat putem fi de puternici fara sa ne dam seama. O lume colorata si frumoasa in care am acceptat sa intru pentru ca, intr-un fel sau altul se aseamana cu lumea mea. Sunt sigura ca Glim o sa fie primita cu bratele deschise de catre publicul din Romania si ca o sa aduca multe zambete la inaintare. Abia astept premiera!”, declara Delia despre experienta dublajului in cadrul animatiei ,,Mune: Gardianul Lunii”.

 

Delia Matache Glim Mune Freeman la cinema

  •  Dragos Bucur interpreteaza rolul principal si ii imprumuta vocea lui Mune: Gardianul Lunii, din 11 septembrie, pe marile ecrane.

,,Imi doresc de mult sa joc un personaj care sa miste inimi si munti, un „erou”. Mune este un astfel de personaj si astept cu mare nerabdare sa il vad pe ecrane cu vocea mea. Sunt convins ca filmul va fi iubit deopotriva de copii si adulti, deoarece este o poveste plina de emotie si suspans!”, a declarat Dragos Bucur despre interpretarea personajului Mune: Gardianul Lunii.

Drago Bucur Mune Freeman

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail