Stiri, Televiziune

Sezonul 2 Unde dai si unde crapa – din 11 februarie pe AXN Black

Serialul „Unde dai si unde crapa”/ (Snatch) revine cu sezonul 2

“Unde dai si unde crapa” (Snatch), inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Richie si lansat in 2000, revine cu sezonul doi, in premiera, pe AXN Black, din 11 februarie, de luni pana vineri, de la ora 23.00.

In timp ce se bucura de o binemeritata vacanta, gasca Hill se trezeste din nou pe fuga, intr-o cursa contra-cronometru pentru a-si proteja averea, dar si viata. Incercand sa scape de cel mai mare mafiot local, Charlie Cavendish Scott, alaturi de prietenii sai, se trezesc lucrand pentru acesta. Tinerii vor avea nevoie de toata indemanarea si curajul pentru a-si invinge inamicii, si pentru a recuceri orasul.

Actiunea sezonului doi are loc in Costa del Sol, din sudul Spaniei, paradisul gangsterilor. Reputatia Costa del Sol provine din perioada care a urmat dupa colapsul tratatului de extradare din 1978 intre Spania si Regatul Unit. In absenta acestui acord, criminalii britanici ar fi putut fugi in Spania fara teama de deportare, unde sa se bucure de roadele muncii lor ilicite, de un confort extraordinar, fara temeri ca i-ar putea descoperi cineva. Pana cand cele doua tari au semnat un nou tratat de extradare, in 1985, deja se formase o comunitate raspandita de criminali britanici expati in zona, ceea ce i-a obtinut porecla “Costa del Crime”.

Rupert Grint (seria Harry Potter) se intoarce pentru o noua serie de aventuri ale grupului de tineri pungasi alaturi de:

  • Luke Pasqualino (“Skins”, “The Borgias”)
  • Lucien Laviscount (“Scream Queens”, “Honeytrap”)
  • Phoebe Dynevor (“The Village”, “Dickensian”)
  • Juliet Aubrey (“The Infiltrator”, “Primeval”)
  • Tamer Hassan (“House Red”)
  • Dougray Scott (“Woman in White”, “Enigma”)
  • actorii spanioli Ursula Corbero (“Money Heist”), Hovik Keuchkerian (“Assassin’s Creed”, “The Night Manager”) si Tristan Ulloa (“Farinia: Snow on the Atlantic”) se alatura distributiei in noul sezon.

Ce peripetii ii asteapta pe tinerii din gasca Hill, cum se vor adapta in insorita Spanie si ce noi rasturnari de situatie vor aparea odata cu noile personaje, telespectatorii vor putea afla incepand din 11 februarie, de luni pana vineri, de la ora 23:00, la AXN Black.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.