Noutati din lumea filmului, Stiri

Serial Inhumans: se vede la IMAX in premiera

INHUMANS – primul serial care poate fi urmarit in exclusivitate la cinema, in format IMAX

Cele mai noi personaje din Universul Marvel ajung pe cele mai mari ecrane de cinema din tara, primele doua episoade din mult-asteptatul serial TV „Inhumans” putand fi urmarite in exclusivitate in format IMAX, la Cinema City, doar pe 1, 2 si 3 septembrie.

Noua saga uluitoare a fost adusa la viata fiind filmata in intregime cu camerele IMAX. In plus, este editata si personalizata pentru a profita din plin de formatul IMAX, de imaginile clare precum cristalul, de sistemul audio intens si de structura personalizata a salii de cinema. Mai mult, in salile T IMAX de la Cinema City ai parte de 26% mai multa imagine decat intr-o sala standard, simtindu-te ca si cum ai fi in mijlocul dezlantuirii de forte a Inumanilor.

Serial Inhumans: la ce sa te astepti in subiectul filmului

Dupa ce Familia Regala a Inumanilor este afectata de o lovitura de stat militara, ei abia reusesc sa fuga in Hawaii, unde surprinzatoarele lor interactiuni cu lumea luxurianta si umanitatea din jurul lor se dovedesc a fi salvatoare nu numai pentru ei, ci si chiar pentru planeta Pamant. Povestea noilor personaje a fost introdusa in Universul Marvel de Stan Lee si Jack Kirby in 1965. Din acel moment, personajele au evoluat si au devenit unele dintre cele mai populare si emblematice figuri din Universul Marvel.

Vizionare trailer:

www.youtube.com/watch?v=RggeEVt_wE4

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail