Stiri, Televiziune

Serial horror de epoca la AMC – adaptarea romanului ‘The Terror’

‘The Terror’ incepe curand productia la Budapesta

Serialul este produs de nume mari din industrie si va debuta la doar cateva minute de premiera din SUA de pe AMC

AMC a achizitionat viitorul serial dramatic, antologia „The Terror”, o adaptare a romanului bestseller al lui Dan Simmons. Productia va incepe in aceasta iarna la Budapesta cu primele 10 episoade cu durata de o ora. Serialul va avea premiera exclusiva pe AMC in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si America Latina in anul 2017, la doar cateva minute dupa difuzarea de pe AMC din SUA. Scott Free, Emjag Productions si Entertainment 360 sunt cei care se ocupa cu productia dramei, in asociere cu Studiourile AMC.

Actiunea din „The Terror” este amplasata in anul 1847 cand un echipaj de expeditie ce apartinea de Marina Regala si care se afla in cautarea Pasajului de Nord-Vest, este atacat de un pradator misterios care pandeste navele si echipajele lor intr-un joc al supravietuirii disperat si plin de suspans. Jared Harris (Mad Men, Fringe) a fost distribuit ca personaj principal al serialului. Harris va juca rolul lui Francis Crozier, capitanul de pe HMS Terror si adjunctul expeditiei. El este marinar si capitan briliant, dar un irlandez care a atins apogeul in Marina Regala Britanica si a devenit dezamagit de fastul si politica sa.

14485119_1121213051280674_1697482666622400310_n-1
David Kaiganich (True Story, A Bigger Splash) si Soo Hugh (The Whispers, The Killing) sunt producatorii executivi, scenaristi si co-showrunneri ai serialului. Alte nume mari din industrie cu functia de producatori executivi ai „The Terror” sunt: Ridley Scott („The Goodwife”, „The Man in the High Castle”), David W. Zucker („The Goodwife”, „The Man in the High Castle”), Alexandra Milchan („The Wolf of Wall Street”) si Guymon Casady („Game of Thrones”, „Steve Jobs”).

Alti actori distribuiti in serial sunt: Ciaran Hinds (Game of Thrones, Rome) in rolul lui Sir John Franklin, Paul Ready (Cuffs, Utopia) in rolul lui Henry Goodsir, Adam Nagaitis (Houdini and Doyle, Suffragette) in rolul lui Cornelius Hickey. Toti joaca roluri ale membrilor echipajului de la bordul navelor. Tobias Menzies (Outlander, Game of Thrones) intregeste distributia cu rolul lui James Fitzjames, memebru al Marinei Regale.

Sursa foto: facebook AMC Romania.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.