Stiri, Televiziune

Serial dedicat artelor martiale „Into the Badlands”: incepe la AMC Romania

“Into the Badlands” incepe la AMC Romania din 16 noiembrie

Episodul debutant va fi difuzat de catre toate posturile AMC Global simultan cu premiera in SUA

Noua drama despre artele martiale “Into the Badlands” va avea premiera exculsiva pe AMC in data de 16 noiembrie la ora 05:00. Primul episod va debuta pe posturile AMC Global din jurul lumii simultan cu premiera din Statele Unite ale Americii pe AMC, iar apoi va fi redifuzat in primetime pe data de 16 noiembrie la ora 23:00.

Avand actiunea intr-un viitor devastat si controlat de catre puternici baroni feudali , “Into the Badlands” spune povestea unui razboinic nemilos si a unui baiat ce se imbarca catre o odisee spirituala pe un teren periculos. Peste secole, ca urmare a dezastrelor atat naturale cat si create de om, o noua societate se ridica, cei mai puternici si brutali crescand prin bogatie si autoritate. Cunoscut sub numele de Badlands, acest teritoriu este divizat si stapanit de sapte Baroni rivali ce controleaza resursele necesare traiului, intarindu-si fortele cu ajutorul armatei loiale numite Clippers. Acesti razboinici se bucura de statutul si confortul la care populatia obisnuita doar viseaza si sunt dispusi sa isi riste viata in serviciul Baronilor lor. Putini Clipperi prind aniversararea de 30 de ani, dar Sunny (Daniel Wu) nu este un Clipper obisnuit. Demostrand capacitatile letale in artele martiale, Sunny a crescut rapid in ierarhie devenind conducatorul Clipperilor lui Quinn (Marton Csokas) cat si consilierul sau de incredere.

Daniel Wu as Sunny - Into the Badlands _ Season 1, Portraits - Photo Credit: James Dimmock/AMC

Pentru decenii intregi, Quinn a fost incontestabil cel mai puternic Baron, insa cel mai nou Baron al teritoriului, Widow (Emily Beecham), a inceput sa atace transporturile lui Quinn si sa-i testeze dorinta de lupta. Unul dintre aceste atacuri, il conduce pe Sunny la M.K. (Aramis Knight), un adolescent ce a supravietuit unei ambuscade. Sunny ajunge sa inteleaga ca tanarul ascunde un secret si ca are o recompensa mare pusa pe capul lui. In timp ce Widow isi duce lupta impotriva lui Quinn, destinele crudului asasin si a tanarului impulsiv se impletesc. In evolutia relatiei lor ca profesor-elev, fiecare isi va descopei adevarata vocatie, iar impreuna vor demara o odisee care va face diferenta intre haos si iluminare pentru toata lumea din Badlands.

01-badlands-005.w529.h352

“Into the Badlands” il are in prim plan pe Daniel Wu (Tai Chi Zero) in rolul lui Sunny; Marton Csokas (The Lord of the Rings: The Return of the King) in rolul lui Quinn; Aramis Knight (The Dark Knight Rises) in rolul lui M.K.; Oliver Stark (“Luther”) in rolul lui Ryder; Emily Beecham (28 Weeks Later) joaca rolul lui Widow; Orla Brady (“Dr. Who,” “Fringe”) in rolul Lydiei; Sarah Bolger (“Once Upon a Time,” “The Tudors”) in rolul lui Jade; Ally Ioannides (“Parenthood”) joaca rolul Tildei; si Madeleine Mantock (Edge of Tomorrow) in rolul lui Veil.

Din partea Studiourilor AMC, seria din sase parti este creata de catre producatorii executivi / showrunners/scriitorii Alfred Gough si Miles Millar (Shanghai Noon, “Smallville”) si producatorii executivi nominalizati la Oscar Stacey Sher si Michael Shamberg (Pulp Fiction, Contagion), director David Dobkin (Wedding Crashers, Shanghai Nights), directori de lupte Stephen Fung (Tai Chi Zero, House of Fury) si Daniel Wu (Tai Chi Zero).

 

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail