Televiziune

Seria de mister ‘A Martha’s Vineyard Mystery’ are premiera la DIVA

 MARTHA’S VINEYARD: CAPCANELE TRECUTULUI – premiera 11 OCTOMBRIE, DE LA 16:00

Bazat pe seria de carti omonime, scrise de Philip R. Craig, filmul Misterele de la Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului (A Beautiful Place to Die: A Martha’s Vineyard Mystery, 2020) promite sa aduca mister si actiune la DIVA, duminica, 11 octombrie, de la 16:00.

Pentru ca a fost fortat sa se retraga din activitate, din cauza unui accident, fostul detectiv la politiei din Boston, Jeff Jackson (Jesse Metcalfe), revine la viata linistita din Martha’s Vineyard. Pentru ca rana consta intr-un fragment de glont ce a ramas prea aproape de trunchiul celebral ca sa poata sa fie scos, Jeff se confrunta ocazional cu dureri cronice. Existenta sa tihnita este intrerupta in timpul unei partide de pescuit, cand descopera un cadavru. Pentru ca politia locala nu are nici un fel de experienta in ceea ce priveste investigarea unei crime, Jeff se ofera sa ajute. In echipa de investigatie este si Dr. Zee Madieras (Sarah Lind), fiica sefului politiei, prietena din copilaria a lui Jeff si examinator medical.

Acesta este primul film de invetigatie a lui Jesse Metcalfe. Intr-un interviu acesta a declarat: “Am avut o chimie incredibila cu toata echipa. Cred ca aceasta echipa a fost construita ca sa reziste pentru mai multe productii. (…) Mi-a placut foarte mult personajul, povestea lui, trecutul lui, cred ca are mai multe fatete si mi-a placut sa-l interpretez. Ceea ce imi mai place la acest proiect este credibilitatea povestii, un aspect extrem de important intr-o astfel de productie .”

Seria continua cu filmul Misterele de la Martha’s Vineyard 2: Hotul de smaralde, duminica, 18 octombie.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail