Noutati din lumea filmului, Stiri

S-au pus in vanzare biletele pentru „Rogue One: A Star Wars Story”

 

star-wars-rogue-one-posterAlatura-te rebeliunii si din 28 noiembrie cumpara in avans biletele pentru „Rogue One: O poveste Star Wars”

Biletele pentru urmatoarea poveste mult asteptata din Universul Star Wars se vor putea achizitiona incepand cu data de 28 noiembrie. „Rogue One: O poveste Star Wars” va ajunge in cinematografele din Romania incepand din seara datei de 15 decembrie cand are premiera.

Cumpararea biletelor in avans iti ofera posibilitatea de a fi printre primii oameni din Romania care experimenteaza aventura cinematografica Star Wars.

Lucasfilm prezinta primul film din seria de filme de sine statatoare „Star Wars”: „Rogue One: O poveste Star Wars”, o noua aventura epica.

Intr-o perioada plina de conflicte, un grup de eroi neobisnuiti isi unesc fortele pentru misiunea de a fura planurile pentru Death Star, cea mai puternica arma de distrugere pe care o are Imperiul. Acest eveniment cheie de pe parcursul povestilor Star Wars uneste oameni obisnuiti, care aleg sa faca lucruri extraordinare. Facand acest lucru, ei devin o parte din ceva maret, mai important decat ei insisi.

„Rogue One: O poveste Star Wars” este regizat de Gareth Edwards, iar din distributie fac parte Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Zen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmen, Jiang Wen si Forest Whitaker. Producatorii filmului sunt Kathleen Kennedy, Allison Shearmur si Simon Emanuel, iar John Knoll si Jason McGatlin sunt producatorii executivi.

Filmul „Rogue One: O poveste Star Wars” este distribuit de Forum Film Romania.

Productia va fi disponibila in avanpremiera din 15 decembrie 2016, in format 3D (subtitrat si dublat), IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail