Lansari filme, Stiri

Vocile care asigura dublajul animatiei „Printesa furata”: premiera din 16 martie

Animatia ucrainiana Printesa furata (T.O.: Vykradena pryntsesa: Ruslan i Ludmila) se pregateste sa intre in cinemtaografe – premiera din 16 martie

Stolen Princess – Printesa Furata este este regizat de Oleg Malamuzh si are scenariu bazat pe povestea unui poem deja adaptat intr-un film in 1972 si diverse opere.

Povestea este una de basm, unde cunostem elementele specifice: cavaleri, magie si incercari de foc. Mila este o printesa rebela de care se indragosteste Ruslan, un trubadur  visator. Atunci cand aceasta este rapita de un malefic vrajitor care vrea sa transforme dragostea dintre cei doi intr-o poțiune magică, Ruslan va face tot posibilul ca sa o salveze.

Vizionare trailer Printesa furata:

 Pentru lansarea in Romania mai multi actori si-au imprumutat vocile unor personaje:
  • Alexandra Radu este Mila – o printesa care si-a petrecut toata viata in spatele zidurilor castelului si care  cunoaste iubirea adevarata cand il intalneste pe Ruslan.
  • Cristi Neacsu este Ruslan –  un actor care isi doreste cu ardoare sa devina cavaler, si va juca rolul vietii lui salvand-o pe Mila din ghearele maleficului vrajitor Chernomor.
  • Ionut Ionescu este Fin – un vrajitor care a luptat odata cu maleficul Chernomor, insa a fost invins si blestemat,  ba, mai mult decat atat, si-a pierdut pentru totdeauna iubita.
  • CRBL este Domnul Pisica – mai inteligent si mai cult decat multi oameni, are in grija o biblioteca magica si un portal catre o lume de basm inchisa intr-un stejar imens.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.