Stiri, Televiziune

Premiile Oscar live la Digi Film si Digi 24

GALA PREMIILOR OSCAR, IN DIRECT DE LA LOS ANGELES, LA DIGI24 SI DIGI FILM

Seara de gala duminica, 22 februarie, la Digi Film si Digi24, de la ora 02.00. In direct de la Kodak Theater din Los Angeles cele doua canale de televiziune transmit cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar. Peste 200 de tari difuzeaza ceremonia de la Hollywood, care rasplateste cele mai importante realizari in domeniul cinematografiei in decursul unui an, iar in Romania decernarea premiilor Oscar, se vede exclusiv la Digi24 si Digi Film. Gazda telespectatorilor in studioul Digi24 va fi Oana Zamfir. Alaturi de ea criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Dan Bordeianu si bloggerul de fashion Ana Morodan vor dezbate nominalizarile si premiile castigate, tinutele afisate de actori pe covorul rosu sau aparitiile lor controversate.

De la ora 02.00, ora Romaniei, seara Oscarurilor se deschide, la Digi24 si Digi Film, cu sosirea vedetelor pe covorul rosu. Incepand cu ora 03.30, in direct de la Hollywood, aflam cine pleaca acasa cu ravnita statueta. Pe lista favoritilor din acest an se numara peliculele The Grand Budapest Hotel si Birdman, fiecare concurand la noua categorii. Pentru premiile de interpretare, criticii de film au o singura favorita certa: Juliane Moore, recenta castigatoare a Globului de Aur pentru rolul din pelicula „Still Alice”. In ceea ce priveste cel mai bun actor in rol principal, pe lista favoritilor se afla Michael Keaton, Eddie Redmayne si Benedict Cumberbatch. Expertii in industria de film ii acorda sanse mari si lui Bradley Cooper in rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite.

Telespectatorii care isi doresc sa urmareasca Gala premiilor Oscar in limba engleza o pot face printr-o optiune din telecomanda. Anul acesta, Digi Film are onoarea sa prezinte, alaturi de Digi24, cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar, in noaptea de 22 spre 23 februarie, si in rezumat in seara de 23 februarie. Gala Premiilor Oscar va putea fi urmarita in reluare, in rezumat, luni, de la 22.30 pe Digi24, Digi Film, si pe platforma Digi Online, disponibila gratuit abonatilor RCS & RDS la serviciile de televiziune si internet fix.

• Pentru a urmari gala Oscarurilor in limba engleza abonatii RCS & RDS din reteaua digitala trebuie sa selecteze, din meniul telecomenzii, tasta audio si apoi limba in care isi doresc sa urmareasca transmisiunea.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.