Lansari filme, Stiri

Premiere RoImage pentru septembrie-octombrie 2016

Vara aceasta, Ro Image 2000 va asteapta cu comedii, filme de aventuri sau horror si thrillere spectaculoase!

Premiere cinema Ro Image septembrie 2016:

  • Ratchet & Clank – din 9 septembrie, animatie; trailer aici (ruleaza in 3D dublat si subtitrat in romana)

Ratchet, un lombax naiv, si ciudatul robotel Clank se vad nevoiti sa-si uneasca fortele pentru prima data pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea sa masacreze galaxia pentru a-si construi planeta perfecta doar pentru el. Bazat pe jocul de mare succes marca Sony Computer Entertainment, RATCHET SI CLANK

  • I.T. – din 9 septembrie, thriller; trailer aici

Mike Regan (Pierce Brosnan) are totul: o sotie superba, o fiica frumoasa, o casa tehnologizata, si o companie aviatica de succes. Cand relatia cu fostul sau specialist I.T. se deterioreaza, se trezeste ca familia, afacerea, ba chiar si viata lui sunt in pericol grav.

  • Bridget Jones’s Baby/ Bridget Jones insarcinata – din 16 septembrie, comedie romantica; trailer aici

Dupa ce s-a despartit de Mark Darcy (Firth), Bridget Jones (Zellweger) nu a trait tocmai un final de poveste. Acum are 40 si ceva de ani, si e din nou singura, asa ca se decide sa se concentreze pe jobul sau de producator de stiri, si se inconjoara de prieteni vechi, dar si noi. Pentru prima data in viata ei, Bridget simte ca are totul sub control, asa ca ce ar putea sa mearga prost? Insa in viata ei isi face aparitia un american fermecator, Jack (Dempsey), pretendent care e tot ce dl. Darcy nu a putut sa fie. Printr-o intorsatura neasteptata a sortii, Bridget se trezeste ca e gravida, dar are o dilema, caci nu poate fi decat pe jumatate sigura de identitatea tatalui copilului.

collage_photocat

Premiere cinema Ro Image octombrie 2016:

  • Doua lozuri – din 7 octombrie, comedie romaneasca; teaser aici

Dinel, Sile si Pompiliu, trei barbati din provincie, castiga marele premiu de la Loto, dar pierd biletul si intra intr-o cursa nebuna de a-l gasi.

  • Kubo and the Two Strings – din 14 octombrie, animatie; trailer aici

Intr-o Japonie fantastica, istetul Kubo (Art Parkinson), un adolescent bun la suflet duce o viata modesta, spunand povesti oamenilor din oraselul lui de bastina de pe malul marii. Existenta linistita ii e data peste cap in momentul cand invoca fara sa vrea un spirit din trecut, care navaleste din ceruri pe pamant pentru aduce la bun sfarsit o vendetta veche de cand lumea. Kubo isi uneste fortele cu Maimuta (Charlize Theron) si cu Scarabeu (Matthew McConaughey), si porneste intr-o aventura extraordinara pentru a-si salva familia, dar si pentru a dezlega misterul tatalui sau, mort acum, odinioara cel mai mare samurai pe care omenirea l-a cunoscut vreodata.

  • Jack Reacher. Never Go Back/ Jack Reacher. Sa nu te intorci niciodata – din 21 octombrie, actiune; trailer aici

In drumul spre vechea baza militara unde a servit, Jack Reacher este acuzat la momentul sosirii de mai multe infractiuni – violenta si viol. Acesta este hotarat sa fuga si sa faca orice pentru a-si recupera numele si pentru a-si demonstra nevinovatia.

  • Rings/ Avertizarea 3 – din 28 octombrie, horror; trailer aici

O tanara se teme pentru viata prietenului ei cand acesta incepe sa exploreze universul intunecat al unei subculturi obscure din jurul unei casete video care pretinde ca ucide dupa sapte zile pe oricine a vizionat-o. Decide sa se sacrifice ea pentru a-si salva iubitul, plonjand intr-o increngatura de descoperiri inspaimantatoare: pe caseta exista un “film in film” pe care nimeni pana acum nu l-a vazut…

collage_photocat2

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.