Stiri, Televiziune

Premiere la FilmBox – miniseria „Pillars of the Earth” se vede la TV

„Exonerat”, serialul revelatie din Norvegia, si „Stalpii pamantului”, mini-serie cu 3 nominalizari la Globul de Aur, incep in mai, la canalele FilmBox

  • Exonerat”, serialul in 10 parti care incepe la FilmBox Premium, a fost considerat revelatia anului 2015, in Norvegia. Firul actiunii il urmareste pe Aksel Borgen, interpretat de Nicolai Cleve Broch, un om de afaceri care, dupa ce a petrecut 20 de ani construindu-si o cariera de succes in Asia, este nevoit sa se intoarca acasa, in orasul sau natal, pentru a salva de la faliment cea mai mare companie locala. Dar, odata cu reintoarcerea, apar si amintirile de acum 20 de ani cand Aksel a fost judecat pentru uciderea iubitei sale. Desi achitat, multi locuitori inca il considera vinovat.O poveste captivanta, filmata in unele dintre cele mai frumoase regiuni din Norvegia, „Exonerat” va fi difuzat, incepand cu 2 mai, in fiecare marti, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

  • Cea de-a doua premiera a saptamanii este Stalpii pamantului, un serial istoric, nominalizat de 3 ori la Globul de Aur, despre Anglia secolului al XII-lea si sangeroasa lupta pentru putere care a avut loc in acea perioada. Bazat pe romanul cu acelasi nume al lui Ken Follett, premiera de la FilmBox Extra HD are o distributie celebra, care ii include pe Matthew Macfadyen (Pride and Prejudice, Robin Hood) si Donald Sutherland (M*A*S*H*, Ordinary People), dar si pe Ian McShane (Deadwood).
    Primul episod va fi difuzat pe FilmBox Extra HD, sambata, 6 mai, de la ora 22:00.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail