Lansari filme, Stiri

Premiera „Dunkirk”- proiectie alaturi de vedete

Dunkirk – premiera pe marile ecrane din 21 iulie

Cea mai recenta productie semnata de regizorul Christopher Nolan (Inception, Memeto, The Prestige, trilogia The Dark Knight), filmul istoric Dunkirk a fost urmarit marti seara, in avanpremiera, de presa si vedete in format IMAX la Cinema City din AFI Cotroceni. Evenimentul a primit o nota aparta cand in scena si-au facut aparitia Camarazii de la Deutsches Freikorps, acestia oferind invitatilor un moment special si, respectand istoria si uniforma militara germana, i-au introdus in atmosfera povestii construite de Nolan.

Printre prezente la evenimentul de lansare de la Cinema City s-au numarat: Ada Condeescu, Lora si Ionut Ghenu, Matteo, Kamara si fiica lui, Mihai Chitu, Andrei Leonte, Irina Margareta Nistor si Laurentiu Ionescu (Trupa Simplu). 

SINOPSIS: Actiunea surprinde trupele britanice si ale aliatilor inconjurate de inamici pe plaja franceza si fortate sa faca fata unui asalt aproape imposibil de rezistat. Dunkirk reuneste o distributie impresionanta din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy si debutantul Harry Styles (One Direction). Filmul este produs de Christopher Nolan si Emma Thomas, iar Jake Myers este producator executiv.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail