Lansari filme, Stiri

Povestea din spatele „Tomorrowland: A World Beyond / Lumea de dincolo de maine”

Disney lanseaza filmul „Tomorrowland: Lumea de dincolo de maine” – o aventura cinematografica misterioasa si fascinanta, care il are in rolul principal pe George Clooney, actor premiat cu 2 Oscaruri.

Legati de un destin impartasit, fostul baietel-geniu Frank ( George Clooney), blazat din cauza deziluziilor, si Casey (Britt Robertson), o adolescenta inteligenta si optimista, foarte curioasa in legatura cu lumea stiintei, pornesc intr-o misiune periculoasa de a dezgropa secretele unui loc enigmatic din timp si spatiu, cunoscut doar sub numele de „Tomorrowland” (Lumea de dincolo de maine). Ceea ce trebuie sa faca ei acolo schimba lumea – si pe ei – pentru totdeauna.

tomorrowlandconcept3

Cu un scenariu al lui Damon Lindelof (scenarist si unul dintre creatorii serialului „Lost”) si Brad Bird (detinator al 2 premii Oscar) – care este si regizorul filmului –, dupa o poveste scrisa de Lindelof & Bird & Jeff Jenses, „Lumea de dincolo de maine” promite sa le ofere spectatorilor o calatorie emotionanta si plina de aventuri prin noi dimensiuni care au fost doar visate pana acum.

George-Clooney-Tomorrowland

Tomorrowland a fost creat de Walt Disney drept o sectiune a Disneyland in 1955. Era o perioada in care americanii isi imaginau un viitor optimist. De-a lungul anilor, cu precadere in 1970, perspectiva lor asupra viitorului a inceput sa se intunece. Aceasta schimbare i-a atras interesul scenaristului si producatorului Damon Lindelof, astfel ca a inceput sa sintetizeze povestea pentru „Tomorrowland”, cautand sa afle ce inseamna Tomorrowland si cum poate fi reprezentat in desfasurarea actiunii. „Am vrut foarte mult sa surprind acel optimism initial”, spune Lindelof.

Designerul de productie Scott Chambliss a avut misiunea de a imagina lumea Tomorrowland: „In scenariu nu scria nicaieri Tomorowland. Acest lucru a insemnat ca mare parte din timpul pentru pregatire a fost petrecut lucrand cu Brad si Damon doar pentru a dezvolta nu doar aspectul, ci si ceea ce Tomorrowland insemna. A crea o civilizatie utopica unica reprezinta o sarcina extrem de complicata si uneori descurajatoare. Dar acolo se afla si placerea potentiala de a crea ceva special in moduri in care publicul s-ar putea sa nu anticipeze.”

tomorrowland-movie-trailer-image

Distributia este intregita de Hugh Laurie, drept omul de stiinta genial David Nix, alaturi de actorii Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key si Thomas Robinson. Filmul este produs de Damon Lindelof, Brad Bird si Jeffrey Chernov, fiind regizat de Brad Bird, cu John Walker, Bernard Bellew, Jeff Jensen si Brigham Taylor in calitate de producatori executivi.

Filmul „Tomorrowland: A World Beyond / Lumea de dincolo de maine” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 22 mai 2015, fiind proiectat in varianta 2D si IMAX 2D.

Trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.