Stiri, Televiziune

„Politisti fara frontiere”: sezonul 3 incepe la AXN, din 13 octombrie

AXN anunta premiera celui de-al treilea sezon al serialului Politisti fara frontiere, pe 13 octombrie, la ora 22:00, ca parte a ofertei de programe din aceasta toamna.

Serialul de investigatie plin de actiune Politisti fara frontiere se intoarce cu al treilea sezon. Serialul spune povestea Curtii Penale Internationale ce investigheaza infractiuni transfrontaliere si aduce criminalii in fata justitiei. Intriga Politisti fara frontiere are loc in cele mai exotice locuri din lume, in timp ce echipa elitista a politistilor de neclintit colaboreaza sa rezolve cele mai rasunatoare crime internationale.

crossing-lines__130410094117

Dupa momentul in care a fost desfiintata, Unitatea Speciala de Investigatie transfrontaliera a lui Michael Dorn este reabilitata, sub stricta supaveghere si cu prosteste din partea altor entitati care se simt amenintate. Unitatea Speciala de Investigatie reinstalata in functie primeste noi membri, inclusiv pe Ellie Delfont-Bogar, care are un raspuns la orice, chiar daca gresit, si pe veteranul Marco Constante, a carui expertiza in rapiri si negocieri de eliberare a ostaticilor l-au pregatit sa fie gata de a identifica secrete bine ascunse.

In noul sezon, Unitatea Speciala de Investigatie se confrunta cu problemele umanitatii la cel mai grav nivel, cu omoruri, coruptie, epidemii si catastrofe radioactive, chiar in centrul Europei. Membrii echipei trebuie sa se intalneasca si sa infrunte pasiuni, politica si profit, terorism si santaj, in timp ce fac fata presiunilor interne generate de un grup de experti. Echipa trebuie sa colaboreze bine impreuna si sa rezolve crimele rapid, dar sa isi tina propriile dorinte si demonii cei mai ascunsi in frau.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail