Lansari filme, Stiri

„Pixels: O aventura digitala”: premiera pe marile ecrane din 27 iulie

pixels_afis

“Acest film n-ar fi posibil fara eroii legendari ai anilor ‘80 – ei sunt la fel de importanti pentru film ca si rolurile pe care le interpreteaza actorii. A fost extrem de impresionant sa vedem ca totul se potriveste exact asa cum am planuit. In Pixels, noi am vrut sa facem ceva ce nu s-a mai vazut pana acum. Cand aceste personaje din jocurile video prind viata, ele sunt reprezentate in asa fel incat li se vad pixelii si au o aura luminoasa din interior, care se misca incontinuu. Este de fapt o versiune tri-dimensionala a jocurilor de 8-biti pe care le puteai vedea afisate pe ecranul calculatorului, in salile de jocuri.”

Jocurile video din anii 1980 ajung pe marile ecrane din 27 iulie – PAC-MAN, Centipede si Space Invaders sunt acum razboinici digitali in „Pixels: O aventura digitala”

Pixels e cea mai grozava comedie de actiune in care extraterestrii ataca Pamantul, inspirandu-se dupa jocurile video din anii 1980.

Filmul e produs de Happy Madison si 1492 Pictures. La carma filmului Pixels a fost invitat Chris Columbus, care a contribuit la definirea filmelor din anii 1980, scriind scenarii cum ar fi Gremlins sau The Goonies, regizand apoi comedii clasice cum ar fi Home Alone sau Mrs. Doubtfire, si ajutand la lansarea unor francize de mare succes cu efecte speciale, cum ar fi Harry Potter, Percy Jackson, sau Night at the Museum.

Pixels aduce pe marile ecrane personaje indragite ale jocurilor ce au facut istorie in anii ‘80: PAC-MAN, Donkey Kong, Centipede, Galaga, Frogger, Qbert, sau Space Invaders.

Cand erau copii, in anii 1980, Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamonsoff si Eddie “The Fire Blaster” Plant au salvat lumea de mii de ori – in jocurile video de 25 de centi bucata. Acum, ei o vor face cu adevarat. In Pixels, atunci cand extraterestrii intergalactici descopera niste jocuri video clasice si le iau drept o declaratie de razboi, ei ataca Pamantul dupa modelul prezentat in chiar aceste jocuri. Acum, presedintele Cooper trebuie sa-si cheme in ajutor fostii prieteni din salile de jocuri pentru a salva lumea.

Filmul este distribuit de InterComFilm Distribution si pote fi urmarit in toate cinematografele din toata tara, atat in variant 2D cat si in variantA 3D.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail