Stiri, Televiziune

Noutati la AMC in luna octombrie: filme pe banda rulanta

In luna octombrie, postul de televiziune AMC isi promoveaza oferta de filme, in cadrul unei campanii de imagine centrate pe productiile de actiune din grila proprie

Reunite sub sloganul „Filme emblematice pe banda rulanta”, productiile promovate de AMC in aceasta luna sunt axate pe trei nume cu greutate din Cetatea Filmului hollywoodian – Dwayne Johnson, George Clooney si Will Smith. Toti trei s-au aflat, in ultimii ani, in top 10 cei mai bine platiti actori de la Hollywood, iar primii doi au condus clasamentul in 2016, respectiv 2018. Si evident se numara si printre cei mai aratosi!

Pe tot parcursul lunii octombrie, telespectatorii ii vor putea urmari pe cei trei, pe AMC, intr-o serie de sapte filme:

  • Dwayne Johnson – „Agentii de rezerva” (11 octombrie, de la ora 20:10) si „Faster: Iute ca glontul” (21 octombrie, de la ora 22:00)
  • George Clooney – „Furtuna perfecta” (7 octombrie, de la ora 19:50) si „Regii desertului” (22 octombrie, de la ora 20:00)
  • Will Smith – „Wild Wild West – Mare nebunie in Vest” (13 octombrie, de la ora 20:10), „Baieti rai 2” (28 octombrie, de la ora 22:45) si „Eu, robotul” (29 octombrie, de la ora 20:05)

In paralel, in perioada 15 – 28 octombrie, biblioteca de filme si seriale originale marca AMC va fi promovata de postul Filmcafe.

Acesta din urma isi trimite telespectatorii in culisele AMC, difuzand in fiecare seara, de la ora 20:00 si 22:00, aceleasi pelicule si seriale de pe AMC – unele dintre ele, in premiera pe Filmcafe. Printre titlurile difuzate de cele doua posturi se numara pelicule din francizele „Harry Potter” (20 si 27 octombrie) si „Matrix” (19 si 26 octombrie), „Ruptura” (15 octombrie), „Superman revine” (28 octombrie) si episoade din „Humans” (sezonul 3, 15 si 22 octombrie) si „Better Call Saul” (sezonul 4, 18 si 25 octombrie).

VIDEO PROMO “Filme pe banda rulanta”

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail