Stiri, Televiziune

Nou serial la Cartoon Network – Formidabilele MagiSabii

Cartoon Network lanseaza un nou serial de animatie „Formidabilele Magisabii”.

Dupa ce a debutat in aplicatia Cartoon Network Anything cu cateva scurtmetraje, comedia se va lansa la Cartoon Network luni, 6 martie, de la ora 17:35, in versiunea liniara, ca parte a unui ecosistem ce le va oferi fanilor o experienta unica si completa pe diferite platforme. Noul serial prezinta aventurile comice ale unei echipe de razboinici, frate si sora, iar fanii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu personajele in cautarea de formidabile magisabii.

Simultan cu producerea seriei TV, aproximativ 400 de elemente originale, printre care scurtmetraje, videoclipuri tip vlog, jocuri mobile si web, au fost dezvoltate pentru a duce fanii intr-o lume in care acestia pot participa si in care vor avea ocazia sa colectioneze magisabiile lor preferate: http://mightymagiswords.cartoonnetwork.ro/.

„ „Formidabilele Magisabii” este o calatorie incredibila, de la un produs digital simplu si interactiv la o lume plina de povesti care s-a dezvoltat in mod organic”, a declarat Chief Content Officer, Rob Sorcher. „Suntem convinsi ca „Formidabilele Magisabii” va continua expansiunea din punct de vedere al continutului si tehnologiei, iar publicul va avea ocazia sa participe, sa se joace, sa urmareasca si sa colectioneze o multime de elemente”, a mai adaugat acesta.

Creata de Kyle A. Carrozza si produsa in Studiourile Cartoon Network din Los Angeles, serialul „Formidabilele Magisabii” va debuta la Cartoon Network pe 6 martie si se va alatura programelor de top, cum ar fi: „Sa-nceapa aventura”, „Fetitele Powerpuff”, „Haideti, tineri titani!”, „Aventurile fratilor ursi”, „Clarence”, „Un show obisnuit”, „Uimitoarea lume a lui Gumball” si „Steven Univers”.

VIZIONARE TRAILER:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail