Stiri, Televiziune

Mistere Aurorei Teagarden – o noua miniserie la Diva

Aurora Teagarden este o bibliotecara cu o minte ascutita, care face parte din clubul detectivilor amatori 

Miniseria vine premiera la DIVA cu 5 filme din seria Misterele Aurorei Teagarden (Aurora Teagarden Mystery), programate in fiecare duminica, din 2 iunie, ora 16:00.

  • Pe 2 iunie, duminica, de la ora 16:00, publicul are ocazia sa exploreze Misterele Aurorei Teagarden: Enigma craniului (A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery)

Povestea o prezinta pe Aurora Teagarden, o bibliotecara pasionata de cercetarea crimelor si cunoscuta in micul oras ca detectiv stralucit. Cand prietena ei, Jane, moare in mod subit, Aurora afla ca a primit mostenire toate posesiunile acesteia, dar si o crima de investigat. Tot ce ii ramane de facut este sa conecteze indiciile: un craniu, un schelet lipsa si un grup de vecini suspiciosi. 

  • Data de 9 iunie, ora 16.00 aduce un nou film al seriei Misterele Aurorei Teagarden: Clubul detectivilor amatori (Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery)

 In acest film Aurora afla ca un membru al clubului detectivilor amatori a fost ucis intr-o maniera despre care clubul lor urma sa discute. Atunci cand inca o crima urmeaza acelasi tipar, Aurora decide sa gaseasca persoana din spatele acestui joc periculos.

  • Daca sunteti interesati de imobiliare, Misterele Aurorei Teagarden: Trei dormitoare si un cadavru (Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery) va vor oferi o noua perspectiva asupra pietei pe 16 iunie, de la 16:00

 Incercand sa o ajute pe mama ei, Aida, in prezentarea unei proprietati scoase la vanzare prin agentia pe care o conduce, Aurora descopera ca se afla intr-o situatie dificila. In prima casa pe care o viziteaza gaseste un cadavru si nici a doua casa prezentata nu pare lipsita de surprize. Toate indiciile sugereaza ca un criminal este prezent in orasul lor.

  • Pe 23 iunie, de la 16:00, publicul este invitat in Misterele Aurorei Teagarden: Casa familiei Julius (The Julius House: An Aurora Teagarden Mystery)

Aurora se pregateste sa se mute in casa ei de vis, dar descopera ca familia care traia acolo, in urma cu 4 ani, a disparut misterios, fara urma. Acest aspect trezeste interesul clubului de detectivi amatori, care incep sa investigheze un nou caz.

  • Pe 30 iunie avem parte de Misterele Aurorei Teagarden: O aventura ilicita (Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery)

 Bibiotecara si detectivul Aurora Roe Teagarden nu l-a placut niciodata pe detectivul Jack Burns. Dar nici nu si-a dorit vreodata sa il vada mort, dar cand descopera ce i s-a intamplat nu se poate abtine sa nu se alature anchetei.Serialul se va difuza in fiecare duminica a lunii iunie, de la 16:00, in premiera la DIVA.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.