Stiri, Televiziune

Minti criminale: Dincolo de hotare – incepe la AXN

criminal-minds-beyond-borders-subtitlesMinti criminale: Dincolo de hotare,

pe AXN, din 6 octombrie

Toamna aceasta ai parte de actiune si drama, in spin-off-ul celebrei serii Minti criminale, din 6 octombrie, de la 21:00, pe AXN Romania.

Serialul Minti criminale: Dincolo de hotare/ Criminal Minds: Beyond Borders (sezonul 1, 2016) aduce in toamna aceasta pe AXN seri de joi pline de suspans si actiune. Gary Sinise, cunoscut mai ales pentru rolul din CSI: NY, un actor distins cu premiile Emmy si Globul de Aur, joaca rolul principal in noua productie politista.

Seful unitatii, Jack Garrett (Sinise), un vechi si fin cunoscator al FBI-ului, conduce divizia internationala a biroului, cautand solutii, raspunsuri si vinovati atunci cand cetateni americani se afla la ananghie in tari straine. Echipa sa urmareste cu indarjire criminalii de si peste granite, desi de multe ori ramane chiar in sediul din Quantico. Cinci agenti exceptionali isi risca vietile pentru a salva cetatenii americani din situatiile periculoase in care se afla, in afara granitelor Statelor Unite.

Clara Seger (Alana de la Garza – Law & Order) este un antropolog inteligent, pasionat de calatorii si poliglot. Matthew Simmons (Daniel Henney – Big Hero 6) este un fost soldat-erou. Russ „Monty” Montgomery (Tyler James Williams – The Walking Dead) este analistul IT genial al unitatii, care consoleaza familiile victimelor, iar Mae Jarvis (Annie Funke – The Intern) este legistul neinfricat al echipei.

In primul episod, unitatea internationala a FBI-ului calatoreste pana in Thailanda unde trei voluntari americani sunt dati disparuti intr-o misiune in Bangkok. Echipa condusa de Garrett are doar foarte putin timp la dispozitie sa gaseasca dovezi care sa ii conduca la gasirea celor trei, pentru ca o furtuna de proportii ameninta orasul.

cbs_cmbb_108_image_no_logo_thumb_master

Un serial politist, plin de intensitate, al treilea titlu al fancizei Minti criminale este o productie marca The Mark Gordon Company, CBS Television Studios, ABC Studios, fiind creat de Erica Messer (Minti criminale si Charmed – producator; The O.C. – scenarist).

Producatori executivi: Erica Messer, Mark Gordon, Nick Pepper, Adam Glass.

Vizionare trailer:

https://youtu.be/3pbWGu86Hp0

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.