Lansari filme, Stiri

Mielul Shaun/ Shaun the Sheep a fost vazut in avanpremiera de vedete

Vedetele s-au amuzat la avanpremiera filmului de animatie „MIELUL SHAUN”

Kinga Varga, Sonia Argint Ionescu (TVR), Tily Niculae, Laura Gruia, Laura Dragomir, CRBL si sotia sa Elena, Serban Copot, Alex Dima (PRO TV), Rares Nastase (PRO TV) s-au reintalnit, alaturi de copiii lor, cu neastamparatul miel Shaun, urmarind in avanpremiera animatia „Mielul Shaun Filmul”.

Dupa succesul remarcabil al seriei TV “Shaun the Sheep” de la studiourile Aardman, care a devenit un hit international incepand cu lansarea sa in 2007, vine “Shaun the Sheep The Movie”. Filmul pastreaza traditia Aardman, oferind o aventura dinamica si amuzanta, cu glume savuroase, rasturnari de situatie inventive si multa veselie.
Shaun este un miel inteligent si zburdalnic, care traieste cu turma sa la Ferma Mossy Bottom, sub supravegherea oficiala a Fermierului si a lui Bitzer, un caine de paza bine intentionat, dar ineficient. Viata linistita de la ferma este data peste cap insa in ziua in care mielul nascoceste un plan iscusit – de a-si lua o zi libera.

Filmul „Shaun the Sheep / Mielul Shaun” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 27 februarie 2015 (trailer aici)

Galerie eveniment:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail