Lansari filme, Stiri

Mechanic: Resurrection: premiera pe marile ecrane din 26 august

 

afis_Mecanicul2Jason Statham se intoarce pe marile ecrane, din 26 august, cu ,,Mecanicul 2”

Continuarea actiunii de succes din 2011, „Mecanicul 2”marcheaza revenirea lui Jason Statham in rolul lui Arthur Bishop, din 26 august, pe marile ecrane in cinematografele din toata tara.

Atunci cand frumoasa lui iubita (Jessica Alba) este rapita, Bishop trebuie sa se intoarca la profesia la care renuntase definitiv, pentru a indeplini o misiune extrem de periculoasa. Pentru a salva femeia iubita, acesta trebuie sa ucida mai multi interlopi periculosi, din colturi diferite ale lumii.

Readucerea la viata a lui Arthur Bishop in 2011, i-a adus lui Jason Statham posibilitatea unui nou rol impresionant, de o intensitate aparte, care a atins o coarda sensibila a publicului, ceea ce i-a garantat inca un capitol din povestea acestui erou neinfricat si amenintator. Statham este unul dintre putinele staruri de cinema cu succes international care au reusit sa continue in mod memorabil aventurile unui personaj de-a lungul a mai multe filme, acesta aparand in francize precum ,,Curierul”, ,,Crank”, ,,Eroi de sacrificiu” si, cel mai recent, seria ,,Furios si iute”.

Cand a fost abordat pentru a-si relua rolul in ,,Mecanicul”, Statham a fost mai mult decat fericit sa-i poata da din nou viata lui Bishop. „E intotdeauna placut sa poti juca din nou un personaj familiar, pentru a-l plasa intr-o lume unica,” spune Statham. „Mai ales cand vine vorba de Arthur. El e un tip cu principii morale bine stabilite, care a decis sa paraseasca acest domeniu de activitate. Asa ca in film il intalnim intr-o etapa foarte diferita a vietii sale, dar lucrurile nu stau atat de bine pentru el, nici pentru cei din jurul lui.”, declara Jason Statham.

Jason Statham_Jessica Alba

Dupa cum se poate observa si la alte personaje populare aduse la viata de Statham, Bishop reprezinta exemplul perfect de antierou, o persoana pe care publicul a ajuns oricum sa o accepte, in ciuda trecutului sau discutabil. „Exista o linie de demarcatie foarte fina intre a arata motivele pentru care mecanicul face ce are de facut si a arata latura umana a individului, spune Shelby.

Dar avand in vedere ca Statham e cel care va interpreta rolul, cu siguranta publicul va urmari cu interes personajul. „Prestatiile lui Jason au o intensitate aparte, care te captiveaza complet. Nu poti sa-ti iei privirile de la el. Prin actiunile sale, el mereu pune diverse probleme pe care tot el le rezolva, asa ca de fiecare data cand Jason Statham e pe ecran, esti spectatorul unei calatorii incredibile.”

Filmul ‘Mecanicul 2’ este distribuit de Freeman Entertainment.

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail