Stiri, Televiziune

Maraton de filme romantice de Craciun la Diva Romania

 “Traieste Craciunul” 

DIVA continua pregatirile pentru sezonul festiv in stilul caracteristic, aducand telespectatorilor cel mai mare maraton de filme de Craciun de pana acum

  • Vineri, 15 noiembrie, de la ora 19:40, Diva va difuza, in premiera in Romania, filmul Craciun la teatrul Majestic (A Majestic Christmas).

Acest Craciun din orasul Briar Falls este dulce amar dupa ce Nell, de profesie arhitect, revine in orasul natal pentru a transforma o cladire istorica intr-un multiplex modern, in ciuda obiectiilor cetatenilor. Este primul proiect important din cariera lui Nell, dar este si un proiect pe care nu il dorea cu adevarat. Noul proprietar al cladirii, Connor, nu este de acord cu viziunea ei, iar Nell se ofera sa il invete despre Craciun in timpul festivalului de 12 zile, sperand astfel ca o sa-l convinga sa accepte modernizarea teatrului Majestic.

  • Duminica, 17 noiembrie, de la ora 16:00, publicul este invitat sa petreaca un Craciun pe Aleea cu Caprifoi (Christmas On Honeysuckle Lane).

Emma revine acasa pentru a petrece ultimul Craciun cu rudele in casa in care a crescut. Urmeaza ca ea sa vanda casa de pe aleea cu caprifoi, dar in timp ce o elibereaza gaseste o surpriza intre lucrurile mamei ei. La scurt timp incepe o calatorie, unde descopera puterea iubirii si a familiei. Filmul este bazat pe o carte de Mary Elizabeth McDonough.

  • Craciun la magazin (A Shoe Addict’s Christmas), marti, 19 noiembrie, de la ora 16:00.

Aventura lui Noelle (Candace Cameron Bure) incepe cand este inchisa in magazinul in care lucreaza, chiar in ajunul Craciunului. Initial, nu este ingrijorata de perspectiva, dar in curand se intalneste cu o femeie care sustine ca este ingerul ei pazitor. Alaturi de ea pleaca intr-o calatorie temporala si in timp ce viziteaza Craciunul trecut, prezent si viitor intalneste un pompier chipes, alaturi de care trebuie sa organizeze Gala de Craciun. Ramane de vazut daca aceasta escapada o va ajuta pe Noelle sa descopere adevaratul spirit al sarbatorilor si sa gaseasca dragostea pe care o asteapta.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail