Stiri, Televiziune

Filme de Craciun in premiera pe Diva Romania

Diva aduce filme de Craciun in premiera pentru cei care cauta productii de dragoste

“Traieste Craciunul” la DIVA aduce filme in premiera in Romania in fiecare marti si duminica, de la ora 16:00. In aceste dupa-amieze sunt difuzate filme romantice pline de caldura.

  • Duminica, 24 noiembrie, de la ora 16:00, incepe premiera Clubul scrisorilor de Craciun (Christmas Pen Pals)

Sarah Drew (Anatomia lui Grey) o interpreteaza pe Hannah Morris, un profesionist in programare, care incearca sa isi salveze aplicatia de intalniri. Pentru ca a fost parasita de iubit cu cateva saptamani inainte de Craciun, Hannah revine in orasul natal pentru a concepe un nou model pentru programul ei. Dupa ce ajunge acasa, se intalneste cu Sam Watson, interpretat de Nial Matter (Misterele Aurorei Teagarden, Nunta de sarbatori), fostul iubit din liceu pe care l-a evitat toti acesti ani. Dupa multe insistente din partea tatalui ei, accepta sa devina Cupidonul orasului prin infiintarea unui club de scrisori anonime cu ocazia Craciunului. Cu timpul, Hannah este foarte impresionata de scrisorile pe care le primeste si incepe sa creada ca cel cu care corespondeaza in mod anonim este sufletul ei pereche. In ajunul Craciunului sunt dezvaluite identitatile tuturor participantilor, chiar daca aceasta presupune o mare rasturnare de situatie.

  • Marti, 26 noiembrie, de la ora 16:00, este difuzat, in premiera in Romania, filmul Parteneri de ocazie (Mingle All The Way)

“Mingle All The Way” este o aplicatie de intalniri pentru profesionisti ocupati care au nevoie de un partener pentru evenimente, dar nu doreste si o implicare romantica. Molly (Jen Lilley), creatoarea conceptului, vrea sa demonstreze familiei ca aplicatia functioneaza si dupa ce devine membru ii este recomandat un alt profesionist extrem de ocupat, Jeff (Brant Daugherty). Imediat ce se intalnesc realizeaza ca au mai interactionat in trecut de doua ori, dar in mod dezastruos. Cu toate acestea, amandoi hotarasc sa participe la evenimentele de Craciun. Pe masura ce se cunosc este posibil ca aranjamentul sa evolueze si in alta directie cu ocazia sarbatorilor.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail