Lansari filme, Stiri

Lansare DVD “Parental Guidance”

parental_guidance_poster„Artie Decker: I don’t think these kids like me.
Diane Decker: They have to know you better before they don’t like you! „

Andy Fickman, regizorul cunoscut pentru comedia cu adolescenti „She’s the Man„, comedia sport „The Game Plan”, aventura „Race to Witch Mountain” (din nou colaborare cu Dwayne Johnson) sau comedia de familie „You Again„, a rasarit anul trecut cu o noua runda de momente amuzante in „Parental Guidance”.

Filmul i-a adunat impreuna pe actorii Marisa Tomei, Bette Midler, Billy Crystal, Tom Everett Scott, Bette Midler pentru a relata o versiune amuzanta a conflictelor dintre generatii.

Billy Crystal, Bette Midler și Marisa Tomei au dovedit că râsul este relativ în această comedie hilară și distractivă pentru întreaga familie! Bunicii de modă veche Artie (Billy Crystal) și Diane (Bette Midler) au parte de mai mult decât se așteptau când sunt lăsați să aibă grijă de copiii super-protejați ai fiicei lor (Marisa Tomei). Însă, lucrurile trec de la agitație la isterie când Artie îți dă seama că întreaga casă este administrată de copii, cu ajutorul celormai noi tehnologii, însă acesta reușește să îi păcălească și să realizeze imposibilul – să unească familia!

O mica mostra de nebunie din „Parental Guidance”:

Începând cu 1 mai, ”Părinţi vs bunici” va fi disponibil în toate magazinele de specialitate în format Blu-ray™ şi DVD,  distribuit de Odeon.

Untitled

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail