Lansari filme, Stiri

Lansare medievala – King Arthur a fost urmarit in decoruri de poveste

King Arthur: Legend of the Sword se pregateste de intrarea in cinematografe, dupa o avanpremiera de weekend

Foaierul cinematografului Grand Cinema & More s-a transformat joi seara in locatie medievala si a gazduit evenimentul de lansare a filmului King Arthur: Legenda Sabiei. Vedete, jurnalisti si bloggeri au fost intampinati de cavaleri si domnite, au degustat bucate medievale si au incercat sa scoata legendara sabie Excalibur din stanca, in timp ce echipa DancePrestige a uimit publicul cu un numar de dans tematic spectaculos. Alexandra Stan, Gina Pistol, Mircea Eremia, Amna, Raluca si Denisa Bambi, Mihai Chitu, Dinu si Deea Maxer sunt cateva dintre vedetele care au vazut filmul la avanpremiera tematica.

Cu acelasi inconfundabil stil dinamic, talentatul regizor Guy Ritchie aduce din 19 mai pe marile ecrane aventura epica „King Arthur: Legenda Sabiei”. Lui Charlie Hunnam ii revine rolul principal si misiunea de a prezenta legenda sabiei Excalibur si traiectoria lui Arthur de la copilaria de pe strazi, pana la ocuparea tronului.

Dupa asasinarea tatalui lui Arthur, unchiul sau (Jude Law) este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel si mult prea mic sa-si mai aminteasca originile, Arthur ajunge sa creasca departe de imparatie, pe aleile intunecate ale orasului Londinium. Insa in momentul in care acesta reuseste sa scoata sabia din stanca, viata lui se schimba radical si este fortat sa-si accepte destinul si sa revendice coroana, indiferent ca ii place sau nu.

Productia Warner Bros. Pictures ajunge in premiera pe marile ecrane din Romania din 19 mai.

Vizionare spot lansare cu tematica:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail