Lansari filme, Stiri

Lansare DVD „M*A*S*H” sezoanele 5 si 6

MASH 5MASH 6” …it’s the duty of every real American to be on the lookout for goldbricks, pinko’s and fellow travelers. ‘Course without the likes of Americans like you the jobs of Americans like me would be a lot more difficult. But don’t get me wrong, Americans like me like difficult jobs. So don’t get the idea you’re doing the CIA any favors. We don’t really need Americans like you, we don’t need anybody.” ”

In curand sezoanele 5 si 6 ale serialului „M*A*S*H” sunt disponibile in format DVD, in magazinele de specialitate.

  • Titlu originalM*A*S*H*
  • Titlul in limba romana: M*A*S*H*
  • Creator: Larry Gelbart
  • Distributia: Alan Alda, Loretta Swit, Harry Morgan, Larry Linville
  • Data lansare: din 22 septembrie 2015
  • DistribuitorOdeon Cineplex
  • SinopsisM*A*S*H* este un serial american de televiziune creat de Larry Gelbart. Serialul a fost adaptat dupa filmul artistic MASH din anul 1970, care la randul lui a fost bazat romanul publicat in 1968, MASH: A Novel About Three Army Doctors, de Richard Hooker.

M*A*S*H este o comedie si o drama in acelasi timp, un film de razboi care urmareste viata unei echipe de doctori si a personalului auxiliar stationat la 4077th Mobile Army Surgical Hospital, in Coreea de Sud, in timpul razboiului din Coreea. Avand putine resurse la indemana si un context nu tocmai prietenos, medicii, asistentele, soldatii si tot personalul auxiliar reusesc sa se distreze prin glume ironice, mici razbunari, relatii de prietenie, reusind astfel sa depaseasca drama razboiului.Cu siguranta unul dintre cele mai bune show-uri de televiziune, M*A*S*H este o comedie incredibila ale carei intrigi sunt la fel de relevante si in societatea de azi. Aratand atat defectele, cat si calitatile umane, in special in conditii limita, serialul descrie cu acuratete firea umana si slabiciunile ei. Cu umor si voie buna, serialul ne arata ca si in contextul unui crunt razboi, oamenii raman oameni.

mash_4077_2

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail