Lansari filme, Stiri

Ladies Night: vezi “Adrfit” la Cinema City si primesti si un cadou

Cum treci cu bine de ziua de luni?
Adu-ti cele mai bune prietene si vino cu fetele la avanpremiera „Adrift: Supravietuind pe mare” si primesti
cosmetice cadou la vizionarea speciala de la Cinema City

Alunga monotonia zilei de luni si incepe saptamana la film, alaturi de prietenele tale, in cadrul evenimentului „Ladies Night”, la Cinema City. Ai cel putin trei motive de bucurie:

  • avanpremiera nationala a filmului „Supravietuind pe mare”
  • produse cosmetice cadou
  • fermecatorul actor Sam Claflin in rol principal

Biletele pentru proiectia speciala includ cadouri garantate constand in produse cosmetice si pot fi achizitionate online pe site-ul www.cinemacity.ro sau de la casele de bilete din cele 19 locatii selectate din tara.

Bazata pe fapte reale, povestea inspirationala „Supravietuind pe mare” („Adrift”) exploreaza prin imagini grandioase, emotie si suspans felul in care un cuplu naufragiat este nevoit sa treaca prin situatii imposibile si momente dramatice pentru a ajunge cu bine pe uscat.

Pasionati de navigatie, cei doi indragostiti, Tami Oldham (Shailene Woodley) si Richard Sharp (Sam Claflin), nu si-au imaginat nicio secunda ca aventura ii va purta direct in mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. Dupa trecerea furtunii, Tami se trezeste intr-o barca avariata critic, langa partenerul ei grav ranit si aproape inconstient. Fara nicio cale de a primi ajutor, tanara trebuie sa dea dovada de rezistenta si perseverenta in a gasi solutii de salvare pentru amandoi.

O seara dedicata puterii feminine si curajului, avanpremiera speciala de luni, 23 iulie, a filmului „Supravietuind pe mare” va avea loc doar la Cinema City, in cinematografele din: Arad (Atrium), Bacau, Baia Mare, Braila, Bucuresti (AFI Cotroceni), Cluj (Iulius Mall), Constanta (City Parkcc), Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Targu-Jiu, Targu Mures, Timisoara (Shopping City) si Ramnicu Valcea.

Distribuita de Vertical Entertainment, productia „Supravietuind pe mare” va intra in premiera pe marile ecrane din toata tara incepand de vineri, 27 iulie.

Vizionare trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail