Stiri, Televiziune

Seria Jurassic Park se vede la AMC Romania

Luna februarie aduce la AMC, in fiecare luni, multa actiune, adrenalina si aventura intr-o lume ce parea ca nu mai exista.

  • Primul film ”Jurassic Park” va fi difuzat pe 5 februarie, la AMC.

Dr. Alan Grant si dr. Ellie Sattler sunt invitati de miliardarul excentric John Hammond pentru deschiderea unui nou parc de distractii pe o insula din Costa Rica. Hammond reusise sa cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sangele supt de insecte preistorice si sa puna bazele unei rezervatii imense de animale preistorice. Dar, din pacate, sistemele de protectie ale parcului cedeaza si dinozaurii pierduti de sub control trebuie distrusi.

  • Pe 12 februarie vezi al doilea film Jurassic Park

In ”Lumea Disparuta: Jurassic Park”, au trecut patru ani de la incercarea nereusita de a crea un parc populat cu dinozauri pe Insula Nublar. Dar John Hammond nu a pierdut deloc timpul si acum ii marturiseste lui Ian Malcolm ca mai exista o insula, despre care nu stie nimeni, unde au fost creati initial dinozaurii de pe Nublar. Uitati de lume, dinozaurii au supravietuit si au crescut in Atelierul B de pe Insula Serna si acum Hammond este nerabdator sa-si faca cunoscute realizarile.

  • A treia parte Jurassic Park va fi difuzata pe 19 februarie

In al treilea film marca ”Jurassic Park”, Dr. Alan Grant (Sam Neill) – unul dintre cei mai vestiti paleontologi din lume- si-a dedicat intreaga viata studiului dinozaurilor dar nu si-a imaginat niciodata ca se va trezi fata in fata cu ei … din nou. Acum opt ani, el a fost foarte sceptic cand a acceptat o invitatie din partea lui John Hammond – un om de afaceri aventurier. Sperand sa-i obtina aprobarea, Hammond le-a oferit catorva colegi si oameni de stiinta o excursie la compania InGen (infiintata de el) – o atractie turistica unica localizata pe Insula Nublar, o insula indepartata langa Costa Rica.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail